Pelosta eroon?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Amy
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Loka 2017, 08:05

Pelosta eroon?

Viesti Kirjoittaja Amy » 09 Loka 2017, 23:51

Moi, oon uusi täällä palstalla. Erosin viikko sitten narskusta ja muutin omilleni. Oikeastaan olen asunut jo hetken osan viikkoa eri paikkakunnalla, nyt täysin erillään. On ihanan helppo hengittää. Mutta millä tästä pelosta pääsee? Pelkään koko ajan että ex on oveni takana. Se anelee jatkuvasti takaisin. Välillä uhkaillen, välillä epätoivoisesti anellen. Aina kun se ottaa yhteyttä, alkaa ahdistaa suunnattomasti ja iltaisin pelkään sen tulevan oveni taakse.

Karju
Viestit: 61
Liittynyt: 22 Elo 2013, 13:23

Re: Pelosta eroon?

Viesti Kirjoittaja Karju » 10 Loka 2017, 13:14

Tervehdys,
Pelkotiloihin ja muihin asioihin, jotka rasittavat elämää, niin niihin auttaa parhaiten aika ja vertaistuki, jossa voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia vertaistensa kanssa. Pelkotilojen ennakointi on aivan luonnollinen reaktio, kun on joutunut 24/7 olemaan jatkuvasti pelon kanssa tekemisissä. Ensimmäisenä suosittelen ja niin itse tein, että koetin siirtää ajatuksia pois entisestä elämästä ja keskittymään omaan hyvinvointiin ja sen edistämiseen. Tarvittaessa voi ja on suositeltavaa käyttää esim. kriisikeskuksen apua tai muita terapiapalveluja, jossa voi alottaa pelkotilojen työstämisen ammattilaisen avustamana.

Amy
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Loka 2017, 08:05

Re: Pelosta eroon?

Viesti Kirjoittaja Amy » 10 Loka 2017, 13:23

Kiitos, taustallahan tässä on ihan se perinteinen tarina joita täältä on saanut useita lukea. Siitä saakka kun papin aamen oli kuultu, alkoi henkinen väkivalta joka oli todella raakaa ja rajua. Toisinaan uhka myös fyysisestä väkivallasta. Syyttelin kauan itseäni kunnes tajusin olevani syytön ja hakeuduin monen sadan kilometrin päähän töihin ja kuljin vain viikonloput narskumiehen luona. Lopulta tilanne kärjistyi fyysiseen väkivaltaan ja pakenin, lähipiirin avustuksella sain kaikki tavarani talostamme pois ja laitoin erohakemuksen vireille. Nyt on hyvä olla, mutta toisinaan tulee yhä viestejä ja soittoja, en tokikaan vastaa puheluihinkaan ja ne ovat nyt vähentyneet. Asun maantasalla ja todellakin pelkään sitä hetkeä kun mies on oven takana töistä tullessani iltapimeällä. Olen koittanut keksiä itselleni mukavaa tekemistä, mutta kun tulee sellainen hetki että jää ns.yksin, iskee pelko.

Vastaa Viestiin