Pitikö taas ottaa yhteyttä

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
sydänrikki76
Viestit: 21
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 » 12 Maalis 2018, 14:40

Voi helvetti. Olen ollut puolitoista kuukautta erossa narsistista, joka siis jätti minut noin seitsemännen kerran ja luonnollisestikaan asioista ei puhuttu, vaan herra totesi ykskantaan ettei hänellä ole resursseja tähän koska minä olen liian vaativa.. Koko tarinan voi halutessaan lukea tuolta omista tarinoista.
Mutta siis, olen nyt puolitoista kuukautta kerännyt itseäni, lukenut narsismista vaikka kuinka paljon, käynyt juttelemassa terapeutin kanssa jne. Nyt sitten olen ollut muutaman päivän sairaana sängyn pohjalla ja sain "kuningasidean" vielä kerran yrittää saada narsisti puhumaan ja sitä kautta selvyyttä asioihin. Ettei tarvitsisi pyöritellä omassa päässään niitä mljoonia kysymyksiä..
Laitoin eilen varmaan useamman viestin, jossa pyysin kauniisti että puhuttaisiin asioista kuin aikuiset, jotta molemmille jäisi edes vähän parempi maku asioista ja olisi helpompi jatkaa elämää.
Arvatkaa mitä tapahtui? EI YHTÄÄN MITÄÄN!!!
Ja taas syöksin itse itseni siihen raivoon, että miten joku voi olla tuollainen?? Miten joku voi jättää täysin huomiotta ihmisen, jolle on väittänyt rakastavansa.
Loppuuko tää ikinä?
Miksen nyt hemmetissä tajua pysyä erossa siitä ihmisestä, kun järki sanoo, että pysy kaukana tuollaisesta kylmästä ja tunteettomasta sielusta?!!

Lumiaura
Viestit: 16
Liittynyt: 26 Helmi 2018, 11:16

Re: Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja Lumiaura » 12 Maalis 2018, 17:45

Tunnistan tuon niin hyvin. Itse laittaa viestin ja ajattelee että toinen tottakai vastaa, ja kun ei vastaa, tulee ärsytys ja viha mitä ei oikein edes pysty kontrolloimaan. Eikä pystykään. Ja narsisti ei välttämättä edes ole viestiä lukenut päiviin, tai lukee, mutta ei vastaa. Tai sitten ottaa yhteyttä ihan kun mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Ja ei lopu. Joko sinä teet päätöksen kun olet tarpeeksi satutettu ja yrittänyt liian monta kertaa, tai jos sinusta tulee narsistille täysin hyödytön, hän saattaa tehdä lopun. Tiedän mitä käyt läpi, meitä on monta..

sydänrikki76
Viestit: 21
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Re: Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 » 12 Maalis 2018, 18:22

Lumiaura: On kyllä lukenut. Ei vaan vastaa.
Eli ilmeisesti olen ns. hyödytön. Ja sekös on mahtava ajatus. 😐

Lumiaura
Viestit: 16
Liittynyt: 26 Helmi 2018, 11:16

Re: Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja Lumiaura » 12 Maalis 2018, 20:59

Narsisti saa sillä yliotteen, kun tietää että et ole päässyt hänestä yli. Jos osoitat oman ahdistuksen tai vihan, ajattelet häntä. Narsistille mikä tahansa huomio on parempaa kun ei mikään huomio.

Yksi asia on varma. Et tule saamaan ikinä selitystä. Et aitoa anteeksipyyntöä. Et koskaan tule näkemään toisen silmistä katumusta, tai aitoa ymmärrystä. Ainut mitä voit tehdä, on yrittää jatkaa elämää. Jos narsisti ottaa yhteyttä, se on vain väliaikaista. Mitä useammin ”retkahdat”, sitä tuhoisampaa se sinulle on. Mutta tiedän, tie ei ole helppo..

sydänrikki76
Viestit: 21
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Re: Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 » 13 Maalis 2018, 09:17

Kiitos Lumiaura. Mä niin tarvitsen juuri tuota vakuuttelua ja faktaa uudelleen ja uudelleen, jotta joku päivä se on syöpynyt päähän niin etten enää ajattele narsistista mitään inhimillistä.
Kyllä tämä tästä..

Lumiaura
Viestit: 16
Liittynyt: 26 Helmi 2018, 11:16

Re: Pitikö taas ottaa yhteyttä

Viesti Kirjoittaja Lumiaura » 13 Maalis 2018, 18:52

Vakuutteluja tarvitaan, ja kauan. Sitä on vaan niin vaikea itse ymmärtää että on olemassa niin toisenlainen tapa toimia ja ajatella, ja se ristiriita on oman pään sisällä liian suuri.Ja haluaisi uskoa että hyvä voittaa aina pahan, joka on varmaan pelkkää fantasiaa..

Lue faktaa. Ja kun meinaat hairahtua, lisää faktaa. Ja näitä tarinoita.

Vastaa Viestiin