Olenko kohtuuton?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Joskus
Viestit: 17
Liittynyt: 25 Kesä 2018, 14:47

Olenko kohtuuton?

Viesti Kirjoittaja Joskus » 09 Helmi 2019, 16:50

Elämä on mennyt omissa uomissaan aika rauhallisena.

Mutta nyt halusin lähteä yksin ystäväni juhliin. Jätin hänet kotiin mököttämään lasten kanssa. Onko kohtuutonta, että kerran melkein 15 vuoden yhdessäolon jälkeen valitsee lähteä ystävänsä juhliin yksin ilman aviosiippaa tai onko tämä vain yksi ”narsistimainen” temppu?

Olen kyllä täysin kyllästetty syyllisyydentunteella päätöksestäni, sillä sen verran olen tästä nyt tänään saanut tuta nahoissani. Tällä hetkellä olen matkalla juhliin, mutta oikeasti voisin vain purskahtaa itkuun...

krassi
Viestit: 240
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Olenko kohtuuton?

Viesti Kirjoittaja krassi » 09 Helmi 2019, 17:16

Et ole kohtuuton. Pidä hauskaa juhlissa. Yritä myös unohtaa syyllisyyden tuntosi. Se ei ehkä ole aiheellinen. Kirjoittele tänne, jos tunnet tarvetta.

Maga
Viestit: 12
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 20:01

Re: Olenko kohtuuton?

Viesti Kirjoittaja Maga » 10 Helmi 2019, 11:00

Et todellakaan ole kohtuuton! Unohda syyllisyys, on ihan toisen oma ongelma jos ahdistuu ja suuttuu. Kyllä sulla on ihan oikeus elää omaakin elämää <3

Rosewood
Viestit: 29
Liittynyt: 08 Marras 2016, 09:24

Re: Olenko kohtuuton?

Viesti Kirjoittaja Rosewood » 10 Helmi 2019, 12:51

Et ole kohtuuton, tuo on vaan narskulle niin tyypillinen temppu...Mä kävin tasan yhden kerran mun aikuisen tyttären luona yksin sen 2 vuoden aikana jonka meidän suhde kesti. Ja kauhee vinkuminen tulee kauhee ikävä ja mököttäminen siitä seuras. Kuitenkaan yhdessäkään ei voitu usein käydä siellä koska tytöllä oli kissa ja narsku oli allergikko (muka). Nimittäin hänen aikuisen pojan luona olevat 3 kissaa ei haitanneet mitään :lol: jne.jne. näitä esimerkkejä riittää

Vastaa Viestiin