Sivu 1/1

Kansalaislakialoite kiusaamiseen puuttumisen parantamiseksi!

Lähetetty: 28 Helmi 2015, 06:36
Kirjoittaja Johtamisaktivisti
Huomenna sunnuntaina avautuu nimienkeräys kansalaisaloitteelle, jossa pyritään parantamaan mahdollisuuksia puuttua työpaikkaikiusaamiseen. Oletko sinä kiusaamisen hiljainen hyväksyjä? Vai oletko niiden joukossa, jotka sanovat, että tämän on loputtava?

Työpaikkaikiusaaminen on valtava ongelma monella eri tasolla.

Henkinen väkivalta voi tuhota kiusatun ja hänen läheistensä elämän. Henkisesti nitistetyn uhrin on tällä hetkellä lähes mahdotonta saada itselleen oikeutta.

Hyvien johtajien on vaikea puuttua organisaationsa tuottavuuden ja kehittymisen lamauttavaan kiusaamiseen. Kiusaaminen on yksi tuottavuuden kasvun pahimmista esteistä. Osaamista tunnistaa ja keinoja puuttua on vielä liian vähän. Oma roolini on auttaa johtajia ratkaisemaan nämä ongemat eettisesti, juridisesti ja yrityksen maineen kannalta kestävällä tavalla siten, että organisaatio voi saavuttaa kaiken potentiaalinsa.

Yhteiskunnan tasolla puhumme mahdollisesti 30 miljardin arvoisesta vuotuisesta haitasta. Tämän maksavat veronmaksajat, yritykset ja vakuutusyhtiöt. Ajatelkaa, jos saisimme edes puolet noista miljardeista valtion tuloslaskelman viivan alle. Se siitä taantumasta ja kilpailukyvyn puutteesta-

Hyväksytkö sinä kiusaamisen? Vai allekirjoitatko ja jaatko tämän aloitteen kaikille?

http://johtamisaktivisti.com/2015/02/28 ... akialoite/