Hovin kerääminen

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Floora
Viestit: 4
Liittynyt: 11 Kesä 2019, 13:30

Re: Hovin kerääminen

Viesti Kirjoittaja Floora » 12 Kesä 2019, 22:15

Narsku kohtelee hoviaan samoin kuin Laihialainen syö lihakeittoa.
Laihialainen laittaa narun päähän lihapalan ja nielaisee sen, samalla vetää kuitenkin sen takaisin ja sama toistuu uudestaan.
Narsisit antaa hovilleen kiitosta mutta palauttaa sen samantien takaisin tyyliin: Et vielä ole aivan hyvä . Hovilla on heikko itsetunto ja ne yrittää saada narsistilta hyväksyntää mutta narsisti osaa pimittää sitä sopivasti pitääkseen hovin epävarmana omasta arvostaan. Tästä on kokemusta minulla, siihen asti kunnes tulin tietoiseksi mitä narsismi on ja otin ritolat. Voin sanoa että omanarvontunto palasi minulle takaisin.

krassi
Viestit: 234
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Hovin kerääminen

Viesti Kirjoittaja krassi » 13 Kesä 2019, 01:01

Luulen, että iso osa hovista pitää narskua hyvänä tyyppinä. Sitten vasta, jos huomaa narskussa olevan vikaa, alkaa irtiotto. Taas riippuu ihmisestä pääseekö eroon. Jotkut pysyvät hovissa päästäkseen hyviin asemiin. Jotkut tyytyvät narsistin seuraan yksinäisyyden takia. Yksinäisyyden takia koukussa olevat ovat jotenkin kyvyttömiä hakemaan muunlaista seuraa. Tai eivät osaa olla yksin.

Vastaa Viestiin