Narsisti teki tunnelukkotestin

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Rikkin
Viestit: 15
Liittynyt: 07 Tammi 2017, 08:48

Narsisti teki tunnelukkotestin

Viesti Kirjoittaja Rikkin »

Ja tulos oli, että hänen ainoa tunnelukkonsa on vaativuuden tunnelukko eikä sekään ollut kuin ns. keksivahvaa tasoa. Myös minä tein testin ja sanon aika monta tunnelukko jotka olenkin jollain tasolla tiedostanut ja ymmärtänyt myös niiden merkityksen kun olen ajautunut suhteeseen narskun kanssa.

Narsisti ihmetteli suureen ääneen, että miten kenelläkään voi olla niin paljon tunnelukkoja ja oli mielissään että hän on ns. parempi koska on vain yksi tunnelukko ja sekään ei välttämättä niin vakava. Mutta vaativuuden tunnelukko kyllä kuvastaa narskun toimintaa ja elämää hyvin; vaativuus itseään kohtaan, menestymisen ja suorittamisen ihannointi, kovuus ja vahva tahto, vaatimukset tosia kohtaan.

Narskulla on varmasti myös muita tunnelukkoja, mutta en usko ett hän itse havaitsee omaa käyttäytymistään tai ajatusmallejaan vaan tyrmää sellaisen ja testiä tehdessäkin kieltää oman itsensä osittain. Tämä oli itselleni tärkeä asia huomata ja ymmärrän taas paremmin parisuhdetta.
Belle
Viestit: 48
Liittynyt: 13 Huhti 2019, 21:30

Re: Narsisti teki tunnelukkotestin

Viesti Kirjoittaja Belle »

Tein saman testin, ja olipa monta lukkoa.. Ei ihme, että välillä on vähän lukossa :D

Narsistit tuskin käyttävät paljonkaan aikaa itsetutkisteluun, jonka takia heillä on varmasti melko huono itsetuntemus. Heidän minäkuvansa on myöskin niin vääristynyt, sisäistä tyhjyyttä ja arvottomuutta kompensoiva, että sen pohjalta tehty testi ei varmaan kerro todellisuudesta oikeastaan mitään. Testissä oli muuten selkeästi useampia narsismia kartoittavia kysymyksiä, pitääpä piruuttaan kokeilla vastata niihin myöntävästi ja katsoa, millaisen tunnelukon testi antaa.
Vastaa Viestiin