harhakuva

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Vastaa Viestiin
joulukuu
Viestit: 38
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 06 Huhti 2019, 10:53

Näin sen taas. Olen ollut kuplassa kauan. Nyt tämä saa riittää. En halua märehtiä
Haluan mennä eteenpäin elämässä
Masennusta lievää olen potenut
Kevät on tullut
Haluan löytää kunnollisen miehen. En mitään paskanjauhajia....

joulukuu
Viestit: 38
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 27 Huhti 2019, 08:38

No niin
Täällä taas. Tuon eroamisen takia olen ollut väsynyt tänä keväänä. Olen opiskellut ja tehnyt töitä ja käynyt läpi tapahtumia. Tuntuu että en jaksa tiettyä asiakasta. Se on niin vaativa... Ei tajua sitä ite
Ei koskaan myönnä sitä että on raskas...aina vailla jotakin .puistattaa kuinka rankka ja raskas se on. Epämukava työharj. Paikka takana. Väsytti minua. Ikäviä ihmisiä jotkut. Ihan hirveää. Kamalaa. Koko kevät pitänyt tehdä tehtäviä. Vaativat 3 vkoa takanapäin. Pitäisi alkaa tilanteen hellittämään. Ero. Koulu ja tehtävät takana. Ällöttää ainaiset ilmaiset harjoittelut mistä ei mitään makseta. Inhottaa kun opiskelijoilöa teetetään ne ällöttävimmät työt. Ottaa niin päähän.... Ja se yks ämmä. Ksikista eniten. Minäkin olen ihminen. En mikään kone. En todellakaan milään kone..

Vastaa Viestiin