Sivu 1/1

Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Lähetetty: 04 Loka 2019, 11:07
Kirjoittaja Iuli
...

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Lähetetty: 05 Loka 2019, 23:01
Kirjoittaja krassi
Kun pohdiskelee, onko kumppani narsisti ja mitä pitäisi tehdä mielestäni asiaa vie parhaiten eteenpäin narsismin opiskelu ja siihen syvällisesti perehtyminen. Silloin saa varmuutta mahdolliseen eroon tai liitossa pysymiseen. Ulkopuolinen ei pysty antamaan selkeitä neuvoja monimutkaisiin asioihin.

Tilanteesta kirjoittaminen muille ja itselle selkeyttää ajatuksia ja on hyvä keino päästä hyvään lopputulokseen. Kaikenlainen keskustelu aiheesta auttaa.

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Lähetetty: 01 Marras 2019, 22:16
Kirjoittaja Valaistunut
Hurja tarina. Jotenkin tyypillistä tuolle tilanteelle tuo sumu - oletko vainoharhainen vai kuvitteletko vaan, vaikka esim. se, että maksat jossakin vaiheessa koko palkallasi yhteisiä menoja ja mies jopa vaatii sitä, on jo täysin kohtuutonta. Ja ikävää, että lapset vedetään jollakin tavalla riitaan. Hänhän on sisimmiltään hyvin epävarma, ja tarvitsee aina tsemppausta ulkopuolelta. Jos hän todella on narsisti, alat kohta ymmärtää hänen käytöstään narsistin silmin, ja se käytös on oikeastaan aika loogista. Se onkin varmaan jo tapahtunut.
(Puhun tietenkin vain omasta ja tuttavien kokemuksesta) .

Tsemppiä, ajan kanssa asiat selkenevät, kun jatkaa pohdintaa ja keskustelua...

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Lähetetty: 14 Touko 2020, 13:13
Kirjoittaja Violin
Sen enempää arvioimatta miehesi narsistisuutta, tunnistin kuitenkin paljon samaa omasta exästä; hän oli seksiriippuvainen, hänellä oli oikeus hankkia "tyttöystävä" mutta minä en saanut tietenkään tapailla ketään. Silikonitkin olisi pitänyt hankkia, kuulemma kukaan kuka ne on hankkinut ei ole koskaan katunut sitä. Onneksi olen edelleen luomu, muuten mulla olisi päivittäinen muistutus omassa kehossa kyseisestä suhteesta.