Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Iuli
Viestit: 36
Liittynyt: 04 Loka 2019, 08:54

Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Viesti Kirjoittaja Iuli »

...
Viimeksi muokannut Iuli 30 Kesä 2020, 08:42, yhteensä muokattu 1 kertaa.
krassi
Viestit: 335
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Viesti Kirjoittaja krassi »

Kun pohdiskelee, onko kumppani narsisti ja mitä pitäisi tehdä mielestäni asiaa vie parhaiten eteenpäin narsismin opiskelu ja siihen syvällisesti perehtyminen. Silloin saa varmuutta mahdolliseen eroon tai liitossa pysymiseen. Ulkopuolinen ei pysty antamaan selkeitä neuvoja monimutkaisiin asioihin.

Tilanteesta kirjoittaminen muille ja itselle selkeyttää ajatuksia ja on hyvä keino päästä hyvään lopputulokseen. Kaikenlainen keskustelu aiheesta auttaa.
Valaistunut
Viestit: 11
Liittynyt: 07 Kesä 2019, 16:46

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Viesti Kirjoittaja Valaistunut »

Hurja tarina. Jotenkin tyypillistä tuolle tilanteelle tuo sumu - oletko vainoharhainen vai kuvitteletko vaan, vaikka esim. se, että maksat jossakin vaiheessa koko palkallasi yhteisiä menoja ja mies jopa vaatii sitä, on jo täysin kohtuutonta. Ja ikävää, että lapset vedetään jollakin tavalla riitaan. Hänhän on sisimmiltään hyvin epävarma, ja tarvitsee aina tsemppausta ulkopuolelta. Jos hän todella on narsisti, alat kohta ymmärtää hänen käytöstään narsistin silmin, ja se käytös on oikeastaan aika loogista. Se onkin varmaan jo tapahtunut.
(Puhun tietenkin vain omasta ja tuttavien kokemuksesta) .

Tsemppiä, ajan kanssa asiat selkenevät, kun jatkaa pohdintaa ja keskustelua...
Violin
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Touko 2020, 11:32

Re: Minäkö hullu vai mieheni narsisti

Viesti Kirjoittaja Violin »

Sen enempää arvioimatta miehesi narsistisuutta, tunnistin kuitenkin paljon samaa omasta exästä; hän oli seksiriippuvainen, hänellä oli oikeus hankkia "tyttöystävä" mutta minä en saanut tietenkään tapailla ketään. Silikonitkin olisi pitänyt hankkia, kuulemma kukaan kuka ne on hankkinut ei ole koskaan katunut sitä. Onneksi olen edelleen luomu, muuten mulla olisi päivittäinen muistutus omassa kehossa kyseisestä suhteesta.
Vastaa Viestiin