Salakavala "covert"-narsisti teki tuhonsa

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Feenix
Viestit: 6
Liittynyt: 15 Helmi 2018, 21:52

Re: Salakavala "covert"-narsisti teki tuhonsa

Viesti Kirjoittaja Feenix » 16 Helmi 2018, 23:40

Tuntuu että puolisoni on lukenut tämän oppikirjan Covert-narsismiin.
Viimein tämä seitsemän vuoden hulluus alkaa saada nimen. Minä olen ihmetellyt tätä kuviota että mikä taito se on kun joka kerta HÄNEN jäädessä kiinni valheistaan ym. hänestä tulee UHRI ja minä olen SYYLLINEN. Se on niin taitava, sairas kuvio että täytyy jo ihailla sitä taitoa!
Alkuaikoina kun tuli jostain riitaa ja hän veti ensimmäisen EPILEPSIAKOHTAUKSEN silmieni edessä, se meni pieleen koska hän ei tiennyt että exäni oli ollut epileptikko...se oli taitavasti esitetty kohtaus...sanoin hänelle että voit nousta minä erotan aidon ja epäaidon kohtauksen...Siihen loppui häneltä epilepsia.
Nykyään hän on vanheneva mies ja aseet on uudet. Hän sotkee tahallaan, ei siivoa jälkiään, on vastuuton, mikään ei kosketa, jäävuori jonka lähellä tulee kylmä, saippua josta ei saa kiinni. Joo, jaa, ei, ainoat sanat mitä hän sanoo ja TIETÄÄ kuinka kuinka se tuntuu minusta pahalta...
Aina ja kaikessa on kyse hänestä. Ainoat keskustelut mitä on nämä vuodet veivattu ovat liittyneet hänen ongelmiinsa, niistä pitää puhua koko ajan.
Jos hän loukkaa minua...hän voi tulla ja aloittaa "Kyllä "MINÄ olen kurja ihminen kun toimin taas noin." MINÄ, minä, minä ja hetken kuluttua huomaan ettei hän todellakaan pysty edes tuntemaan aitoa syyllisyyttä, ei empatiaa...Ainut tunne joka on aito, on ITSESÄÄLI.
Olen miettinyt jos otan eron ja elämäni illassa voisi olla muutakin kuin olla äiti, palvelija ja hoitaja aikuiselle! :roll:

Kohtivaloa
Viestit: 42
Liittynyt: 15 Joulu 2017, 21:45

Re: Salakavala "covert"-narsisti teki tuhonsa

Viesti Kirjoittaja Kohtivaloa » 06 Kesä 2018, 18:36

Mitä teille introverttinarsistien muille uhreille kuuluu pitkän ajan jälkeen? Tämä tie on niin pitkä ja kivinen, minkä tässä joutuu käymään läpi. Kukaan ei varmasti valikoisi minkäänlaista ihmissuhdetta narsistiin, jos tietäisi miten vaikeaa toipuminen on..

Vastaa Viestiin