Onko narsisti vai ei

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Pikkumy
Viestit: 10
Liittynyt: 05 Tammi 2018, 22:18

Re: Onko narsisti vai ei

Viesti Kirjoittaja Pikkumy » 12 Elo 2018, 01:41

Puran vähän olojani teille. Minulla ei ole ketään kelle puhua tästä. Kaipaan asioiden jankkaamista ja läpikäymistä. Olen todella rikki. Menetin suhteen aikana liikaa ja kaikkea en saa takaisin. Tuntuu että hajoan jos en saa ulos näitä murheita. Selittämätön olo on suhteen jälkeen, kun rakkaus muuttuu vihaksi. Minä en kaipaa tätä narsistia, vaan menetin erään toisen ihmisen joka vei mukanaan ikuisesti osan minusta, tuntuu kuin olisin jalaton ja kädetön ilman tätä ihmistä. Yritän surra mutten uskalla antaa liikaa valtaa surulle, koska tiedän etten saa onnellista loppuani koskaan. Tämä ihminen on pysyvästi poissa ja tämä tuska on sietämätöntä. Minun pitäisi huolehtia itsestäni paremmin, mutta hoidan vain muiden ongelmia koska pelkään kohdata tämän surun ja käsitellä sen asian lopullisuuden. Kaikkien voimakkaat reaktiot kertomiini asioihin tästä ex miehestä sai minut alunperin tajuamaan, että olen hirviön kanssa tekemisissä niin vähän minä itsestäni välitän. En kunnioittanut omia rajoja ja tämä iilimato luikerteli ihon alle ja söi suuren osan minun itsetunnosta. Itse puhuin näistä kauhuista mitä suhteen aikan kävin läpi, kuin aamupuuron keitosta niin turta olin. Olin niin rikki, etten tajunnut miten oikeasti kieroutuneita ja pahoja tekoja hänen tekonsa oli. Narsisti laittoi minut ruoskimaan itseäni pienistäkin virheistä, enkä tajunnut että kaikki mistä minua syytti oli vain peilikuva hänen teoistaan. Kaikki haukkumasanat millä hän haukkui oli todellinen hän itse. Jokaikinen sana oli totta jos olisi hänestä puhuttu, millä hän haukkui minua.

Pikkumy
Viestit: 10
Liittynyt: 05 Tammi 2018, 22:18

Re: Onko narsisti vai ei

Viesti Kirjoittaja Pikkumy » 12 Elo 2018, 01:45

sätkynukke100 kirjoitti:
30 Tammi 2018, 08:24
Siis mahtavaa, että olet päässyt eroon tuollaisesta :) Ei varmasti ole ollut helppoa elää siellä ympyröissä...Kiitos sama mieltä🌻 Tulevaisuus näyttää nyt valoisalta. Erosta on kyllä pitkä aika jo. Tai tavallaan. Mutta pääasia että minä ja pieni aurinkoni ollaan turvassa. 🌻

Pikkumy
Viestit: 10
Liittynyt: 05 Tammi 2018, 22:18

Re: Onko narsisti vai ei

Viesti Kirjoittaja Pikkumy » 12 Elo 2018, 01:55

Nyt tulee asiaa, kun löysin tunnukseni uudelleen. Iso kiitos kaikille jotka jaksavat lukea. Olen itse elänyt hyvin rikkinäisen lapsuuden, eikä nuoruuteni ole ollut helppo. Olen taistellut läpi elämän. Olen aina ollut yli avulias ja uhrautuva, joten olin varmasti helppo kohde tälle hirviölle. Maaliin osui ja sai kyllä paljon tuhoa aikaan. Netistä olen apua itselleni ajatuksiini saanut ja oppinut paljon näistä narsistin käyttämistä tekniikoista. Henkistä väkivaltaa käyttää joka sanassaan tämä narsistiexäni. Kamala ihminen. Tuntuu pahalta lapseni puolesta, kun on näin rikkova toinen vanhempi. Suren jo valmiiksi sitä, mitä lapseni joutuu ehkä aikuisena/ nuorena kestämään. Minulla on narsistivanhempi ja en haluaisi että minun pieni joutuu kokemaan sanaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa, jota itse osakseni sain. Nyt muuten kuunnelkaa yhden asian myös tajusin; Sillä ei ole väliä onko narsisti vai ei. Ainut asia millä on väliä, että hän on huono kumppani jokatapauksessa jos kohdellut sinua huonosti ja ei kannata hyväksyä yhtään niin pahaa ihmistä lähelle. Pitää ympäröidä itsensä ihmisillä jotka nostavat sinua ylöspäin. Ei hyvät ihmiset lyttää toista. Kehut ovat harvinaisia narsistinuhreille ja joskus itken kun joku kehuu minua. Se tuntuu hyvältä, mutta tekee minut surulliseksi. Niin vähän minua koskaan on kehuttu.

Vastaa Viestiin