Narsistisisko

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Tuula
Viestit: 3
Liittynyt: 10 Kesä 2018, 12:58

Narsistisisko

Viesti Kirjoittaja Tuula » 14 Kesä 2018, 18:39

Uskon että siskoni on narsisti mutta kaipaisin muidenkin näkemystä asiasta. Hän valehteli paljon lapsuudessamme. Näytti että hänellä oli kaksi persoonaa, toinen perheelle ja toinen ihailijaporukalleen, eikä häntä paljoa kiinnostanut jos valheet aiheuttivat lisää työtä muille. Hän oli semmoisten arkiaskareiden yläpuolella ja aina löytyi joku hoitamaan asioita hänen puolestaan. Muutaman kerran varastelikin mutta voi sentään kun kerran jäi kiinni niin eipä halunnut näyttää naamaansa kylillä ennen kuin sai leviteltyä imagoa että jäi mukamas tahallaan kiinni. Vaikutti että hän rakasti siitä saamaansa huomiota vaikka se unohtuikin melko nopeasti. Samaa peliä hän taitaa edelleen vetää, nyt vaan eri kaupungissa. Vanhemmiltamme tuo malli ei ole tullut. He olivat huojentuneita kun ei enää tarvitse siivota hänen sotkujaan. Voiko siskoni olla narsisti vaikkei malli olisi tullut perheestä?