Narsistit valjastamassa perheenjäseniä väkivaltakoneeksi?

Narsistinen vanhempi aiheuttaa paljon tuhoa lapsilleen 'kasvattajana' - keskustelua persoonallisuushäiriöisen vanhemman aiheuttamista puutteista itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krizz
Viestit: 93
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Narsistit valjastamassa perheenjäseniä väkivaltakoneeksi?

Viesti Kirjoittaja krizz » 07 Heinä 2018, 00:22

Elikkä isäpuoli (narskun puoliso) kävi yksi ilta päälle ja multa katkesi jalka. Jouduin sairaalaan ja leikattiin jne. Eikä ole vieläkään kunnossa tämä. Kivut aivan vitun kovat.

Silloin kun jouduin sairaalaan, niin seuraavana päivänä kun äiti tuli siskojen ja tätin kanssa katsomaan mua, niin äiti oli aivan kuin eri ihminen. Voivotteli ja silleen, en osaa selittää?

Siitä pari päivää meni, ja mietin että ei helv. Eihän tää tämmöistä ollut se elämä. Tajusin, että ei saatana sehän vaan teeskentelee.

Koska juuri ennen kuin mulla katkesi tää jalka, niin se oli paria päivää aikaisemmin toistanut ihan samat jutut, kuin mitä isäpuoleni sanoi mulle silloin kun jalkani katkaisi. Äiti oli niin kovaan ääneen kailottanut ne jutut, että isäpuoli oli kuullut.

Ja samana iltana, kun se kävi päälle, niin äiti oli ihan 10 minuuttia ennen sitä katkeamista provosoinut isäpuolta lisää jne. Ja sitten se kävi mun päälle. Mutta joop. En edes tiedä miksi kirjoitan tän. Vituttaa vaan.

Aluksi oltiin aivan "voihh totta kai se on varmasti kipeä", mutta nyt kun olen monta viikkoa jo valittanut tätä kipua, niin suhtautuminen on muuttunut välinpitämättömyyteen ja vittuiluun. "Sä joka päivä vaan samat jutut toistat, että millä tän kivun saa loppumaan, mikä tähän auttaa, mistä minä tiedän???"

Ja kivusta kun valittaa, niin saa vain kuulla "hö"-vastauksia tai "no ei kai enää".

Ja kivulla on helppo kontrolloida ihmistä. "Et sä pärjää yksin" jne.

Venica
Viestit: 227
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Narsistit valjastamassa perheenjäseniä väkivaltakoneeksi?

Viesti Kirjoittaja Venica » 14 Elo 2018, 09:50

voi ei miten kamalaa. Oothän tehny rikosilmoituksen jne. Rikollisvastuuseen molemmat ja välit poikki kokonaan, jos vaan siihen kykenet.

krizz
Viestit: 93
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Re: Narsistit valjastamassa perheenjäseniä väkivaltakoneeksi?

Viesti Kirjoittaja krizz » 14 Elo 2018, 22:24

Venica kirjoitti:
14 Elo 2018, 09:50
voi ei miten kamalaa. Oothän tehny rikosilmoituksen jne. Rikollisvastuuseen molemmat ja välit poikki kokonaan, jos vaan siihen kykenet.
Joo oon tehnyt. En tiiä mihin vastuuseen ton äidin saisi, tai miten saisi? Mikä nimike jne. Mutta on rikosilmoitus tehty ja kuulusteluissa käyty, nyt käräjiä odotan. Sieltä saan sitten 5-10+ tuhatta euroa rahaa, mutta jos saisin itse päättää, niin antaisin "häkkihoitoa", eli ehdotonta vankeutta.

Mutta eipä se jalankatkoja taida saada kuin sakkoja, ja joutua maksamaan minulle korvauksia kivusta ja särystä. Aivan tyhmät rangaistukset Suomessa väkivaltatapauksissa.

Tavallaan tein sille katkojalle vieläpä palveluksen, kun sekin oli narsistin UHRI, niin tein vaan sille palveluksen, ja se pääsi täältä pois ja (ehkä) sai elämänsä kasaan. Äiti otti siitä eron heti seuraavana päivänä, kun se koko juttu tapahtui, ja jalankatkoja muutti pois heti saman tien. Eikä se ottanut muhun koskaan mitään yhteyttä, ei pyytänyt anteeksi ei mitään, eli katkoi tavallaan välit itse? Ja nyt tavoitteena että saisin katkottua välit tuohon äitiin itse...

Vastaa Viestiin