Miten muuttaa pois? (ja katkaista välit)

Narsistinen vanhempi aiheuttaa paljon tuhoa lapsilleen 'kasvattajana' - keskustelua persoonallisuushäiriöisen vanhemman aiheuttamista puutteista itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krizz
Viestit: 66
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Miten muuttaa pois? (ja katkaista välit)

Viesti Kirjoittaja krizz » 08 Heinä 2018, 00:54

Eli miten muuttaa pois?

Tää kuulostaa tosi lapselliselta, mutta siis mulla on jo oma asunto, mutta tasan vuosi sitten "ajauduin" pikku hiljaa takaisin tänne äitini luo. En vain enää jaksanut olla omassa kerrostaloyksiössäni.

Niin nyt olen täällä äidin luona. Ja emmä tiiä, on nyt vaan alkanut tuntua semmoiselta ahtaalta, että parempi olisi olla vaikka siellä omassa asunnossa.

Jännä kuinka ihmiset suutuspäissään paljastavat kaiken mitä ovat pitkän aikaa hautoneet, kaiken sen halveksunnan ja epähyväksynnän. Kaikki asiat minussa haukuttiin ja pilkattiin, kaikki mitä teen haukuttiin, aivan kaikki.

Ja eri aikaan minun jalka katkaistiin, tai no isäpuoli (ei narsistinen) katkaisi, mutta omasta mielestäni äiti on puoliksi yhtä syyllinen, yllytti isäpuolta suuttumaan siinä ennen kuin hän kävi minuun käsiksi. Minua käytettiin vain vipuvartena (tai jalkaani käytettiin vipuvartena reps), että äiti pääsi eron isäpuolesta.

Ja nyt kun funktioni on loppu, niin minulla ei tee mitään ja minut voi heittää roskakoriin.

Ei helv ehkä voisi poistaa tuon mitä kirjoitin. Tarkoitus oli vain kysyä, että MITEN voin muuttaa täältä pois? Ja ehkä katkaista välit siinä samalla.. Mulla on jalka katkennut, ja joudun käyttämään keppejä, niin rajoittaa vähän. Aiva idioottimaisia nämä kysymykset, en vaan tiedä miten täältä pääsisi pois! Joskus mietin että jos joku auttaisi mut muuttamaan pois ja auttaisi katkaisemaan välit, niin maksaisin vaikka 1000 euroa.

Tiedän että jos äitille sanon, että lähden pois, niin siitä seuraa kiristystä.. ..tosin uskon, että kiristystä seuraa joka tapauksessa.

Ja miten välit voisi katkaista, kun ei kun voi helv. tajusin että en voi katkaista välejäkään, kun mulla on täällä kaikkia omia tavaroita, ja taloa ollaan juuri myymässä. Mitä tässä tekisi??? Joka päivä aivan perseestä olla täällä, ja joka päivä saa kuulla vain pahoja asioita itsestä. Ei tämä ole elämää.

Harmaus
Viestit: 110
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Miten muuttaa pois? (ja katkaista välit)

Viesti Kirjoittaja Harmaus » 08 Heinä 2018, 19:26

En tiedä mihin tossa tilanteessa voit ottaa yhteyttä, mutta koneella ollessasi voisit etsiä vaihtoehtoja. Tulee mieleen niinkin radikaali vaihtoehto kuin turvakoti tai vastaava, mutta voitko soitella semmoseen äitisi tietämättä on sitten eri kysymys. Mielenkiintosia havaintoja olit kumminkin tehnyt tosta väkivaltakoneeksi valjastamisesta, ei mikään uusi kuvio.

krizz
Viestit: 66
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Re: Miten muuttaa pois? (ja katkaista välit)

Viesti Kirjoittaja krizz » 15 Heinä 2018, 21:06

Eipä oo viikossa vielä päässyt

Vastaa Viestiin