Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
MariaS
Viestit: 32
Liittynyt: 08 Kesä 2017, 22:53

Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja MariaS » 28 Heinä 2018, 02:05

[Jostain syystä matka kotikaupunkiini laukaisee narsistilla aina ahdistuksen. Ihan kuin ei kestäisi sitä että minulla on menneisyys ja elämä ennen häntä. Minulla ei saisi olla omaa identiteettiä. Normaali puoliso on kiinnostunut taustastasi ja suvustasi, eli Sinusta.
Viimeksi muokannut MariaS 24 Syys 2018, 21:39, yhteensä muokattu 1 kertaa.

murroksessa
Viestit: 15
Liittynyt: 11 Huhti 2018, 20:23

Re: Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja murroksessa » 28 Heinä 2018, 19:45

Mulla oli täysin sama homma. (alle vuoden suhde)
Mies ei hyväksynyt "vääriä valintojani" jotka tekivät minusta kuulemma luuserin. Välivuoden pitäminen oli sairasta ja typerää, myös tarjoilijan työt joita olin tehnyt opiskeluideni ohessa oli huoraamista ja huomionhakemista. En voinut puhua nuoruudestani, lapsuudestani tai oikeastaan mistään mikä oli tapahtunut ennen häntä.

Aino
Viestit: 7
Liittynyt: 13 Kesä 2018, 08:48

Re: Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja Aino » 21 Elo 2018, 14:27

Minulla on niinpäin, että narsistimies ei suostu puhumaan menneisyydestään juuri mitään, vaikka on ollut avosuhteessa ex-avokkinsa kanssa 15v. Ja myös joidenkin muiden naisten kanssa lyhyempiä aikoja.

Hän mm matkusteli avokkinsa kanssa erittäin paljon. Aina kun hän puhuu noista matkoista, hän sanoo, että kun hän oli siinä ja siinä maassa. Ei: kun hän ja Tiina(nimi muutettu) olivat siinä maassa. Minusta hän voisi puhua entisistä ajoistaan ihan hyvin. Tällaisessa tilanteessa minulle nyt kuitenkin tulee sellainen olo, että mies ei halua puhua exästään, koska kaipaa häntä edelleen( erosta 5v.). Joskus, kun olen "korjannut", että siis kun sinä ja Tiina olitte Thaimaassa, kun hän on kertonut jostakin reissusta jossa on ollut exänsä kanssa, hän sanoo, että ei halua vetää vanhoja asioita meidän juttuun, ne vain tuhoavat kuulemma meidän suhdetta. Pari kertaa hän on kutsunut minua exänsä nimellä. Minun nimeä hänen on vaikea käyttää, josta olen hänelle huomauttanut. :|

sielu
Viestit: 14
Liittynyt: 18 Syys 2018, 16:10

Re: Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja sielu » 21 Syys 2018, 13:30

Minun ammatteihin opiskelut ja äitiyslomat eivät olleet mitään verrattuna hänen palkkatöihinsä. Hän sai jo 18-vuotiaana palkkaa urheiluvalmentajana ja minä tulin ensimmäistä kertaa raskaaksi 18-vuotiaana kesken ammattikoulun. Elämä on näet valintoja. Ja hän valitsi viisaammin selkeästi. Ei koskaan sanonut sitä suoraan. Minun kertomat asiat vain tuohduttivat hänet, kun puhuin reissuista exäni kanssa, mutta kyllä hänen kanssaan reissussa ollessa hän kertoi hotellista ja ravintolasta, joissa oli exänsä kanssa ollut, kun näiden samaisten puljujen ohi käveltiin.

Vastaa Viestiin