Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
MariaS
Viestit: 18
Liittynyt: 08 Kesä 2017, 22:53

Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja MariaS » 28 Heinä 2018, 02:05

Jostain syystä matka kotikaupunkiini laukaisee narsistilla aina ahdistuksen. Ihan kuin ei kestäisi sitä että minulla on menneisyys ja elämä ennen häntä. Minulla ei saisi olla omaa identiteettiä. Normaali puoliso on kiinnostunut taustastasi ja suvustasi, eli Sinusta. Miesystäväni on kaiken aikaa vain vähätellyt minua. Kun soitin pianoa, hän totesi ilkeästi, että sinuna myisin ton pianon. Kun ajoimme lapsuuskotini ohi ensi kerran, hän totesi halveksuen, että se oli sun lapsuudessa varmaan vielä pahemmassa kunnossa. Toisella kertaa lupasi olla kunnolla, mutta alkoi kiljua ja kaahailla kotikadullani ja ilkkui nolaavansa minut! Se oli viimeinen niitti. Sairas ihminen. Ja tuo oli vain jäävuoren murunen, mutta jotenkin paljasti hänen viheliäisen sisuksensa.

murroksessa
Viestit: 7
Liittynyt: 11 Huhti 2018, 20:23

Re: Narsisti ei siedä menneisyyttäsi?

Viesti Kirjoittaja murroksessa » 28 Heinä 2018, 19:45

Mulla oli täysin sama homma. (alle vuoden suhde)
Mies ei hyväksynyt "vääriä valintojani" jotka tekivät minusta kuulemma luuserin. Välivuoden pitäminen oli sairasta ja typerää, myös tarjoilijan työt joita olin tehnyt opiskeluideni ohessa oli huoraamista ja huomionhakemista. En voinut puhua nuoruudestani, lapsuudestani tai oikeastaan mistään mikä oli tapahtunut ennen häntä.

Vastaa Viestiin