"Henkinen väkivalta on pahempaa kuin fyysinen, tietää parisuhdeväkivaltaa kokenut Riina-Maria Metso"

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.

Valvoja: Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Joskus
Viestit: 11
Liittynyt: 25 Kesä 2018, 14:47

"Henkinen väkivalta on pahempaa kuin fyysinen, tietää parisuhdeväkivaltaa kokenut Riina-Maria Metso"

Viesti Kirjoittaja Joskus » 14 Syys 2018, 15:36

Yle uutisten artikkeli ja viime viikon tapahtumat ovat taas herättäneet pohtimaan aihetta. Henkinen väkivalta voi usein jopa olla pahempaa kuin fyysinen. Tässä linkki artikkeliin: https://yle.fi/uutiset/3-10399350

Venica
Viestit: 232
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: "Henkinen väkivalta on pahempaa kuin fyysinen, tietää parisuhdeväkivaltaa kokenut Riina-Maria Metso"

Viesti Kirjoittaja Venica » 14 Syys 2018, 22:46

Oli kyllä.hyvä kiitos

Harmaus
Viestit: 126
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: "Henkinen väkivalta on pahempaa kuin fyysinen, tietää parisuhdeväkivaltaa kokenut Riina-Maria Metso"

Viesti Kirjoittaja Harmaus » 18 Syys 2018, 09:15

Henkinen väkivalta pitäs kriminalisoida, ainakin jos on selkeetä näyttöä että sitä tapahtuu pidempäänkin. Ei se tuo välttis enää oikeutta mun koulukiusaamisista tai henkisestä väkivallasta mitä äitini ja entinen kaverini mulle teki, mutta ainakin voisi toivoa että aiemmin tätä tehneet joutuisivat kantamaan sosiaalista häpeätahraa teoistaan hautaan asti. Tai vaihtoehtoisesti pitäs vaan lopettaa se sosiaalinen aivopesu että henkistä väkivaltaa ei saa harjoittaa, jos kumminkin kaikki joutuu hyväksymään että yhteiskunnassa mennään pohjimmillaan viidakon laeilla. Sitten ei voitaisi sanoa mullekaan "häpeä!" jos uskaltautuisin kostamaan kiusaajilleni pakottaakseni oikeudenmukaisuuden noitten ihmisten kalloihin kun eivät puheella ja poistumisellani usko. Myönnän olevani vihainen ja katkera, haluun ilmaista tunteeni asiaan liittyen ilman mitään uusia leimaamisia.
Kuva
"Tyhmästä voi kasvaa älykäs lukemalla, hölmöstä voi kasvaa viisas kokemalla"

Vastaa Viestiin