Hän tuhoaa minut

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Miksunen
Viestit: 1
Liittynyt: 29 Touko 2018, 21:40

Hän tuhoaa minut

Viesti Kirjoittaja Miksunen » 14 Syys 2018, 22:49

Ex on narsisti ja nykyinen on narsisti. Nykyinen kiristää velalla ja ex lapsen menetyksellä. Olen lähdössä mutta pelkään todella paljon, pelkään menettäväni pojat ja pelkään tyhjän ja velkahelvetin päälle jäämistä.
Ole pärjännyt koska lapset ovat olleet syy taistella. Nyt en enää tiedä mitä teen. Uusi talo ja mies on ja kuuntelen päivittäin nykyisin kaikkea ikävää. Voimani loppuvat

Venica
Viestit: 313
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Hän tuhoaa minut

Viesti Kirjoittaja Venica » 15 Syys 2018, 08:14

Kaikista tärkein on että pääset myrkylliestä vaikutuspiiristä pois ja kirkastamaan ajatuksiasi. Minä lupaan et se heti helpottaa. Voisitko mennä lapsien kans yökylään jonnekin ja laatimaan sota suunnitelmaa?
Ehkä näin osaisit ajatella paremmin kun olet eri ympäristössä.

Listaat vaikka paperille ongelmat ja sitte mietit ratkaisut niihin ja mitä tehtäviä se sinulta vaatii. Perhekeskuksissa on usein joku velkaneuvoja jolta voisit kysyä apua tai haet apua oikeusaputoimistosta.

Vastaa Viestiin