harhakuva

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Venica
Viestit: 302
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica » 16 Joulu 2018, 00:49

Ihanaa.että olo.helpottaa.

Työkaverisi itselleen kuoppaa kaivaa tuollaisella käytöksellä. Jaksuja paljon

joulukuu
Viestit: 34
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 25 Joulu 2018, 08:39

Töissä olen joulun. Ristiriitaisia tunteita. 2 kertaa olen joulukuussa havainnut narsistin läsnäolon. En ole tavannut. Ensimmäinen ajatus oli että oi. Onko se tosiaan se. Menempä lähemmäksi jospa vaikka törmäisin siihen. Jäin siis kiinni. Seuraava ajatus tuli heti perään että äkkiä eteenpäin. Siis ajatuksia muualle ja äkkiä. En onneksi törmännyt siihen. Järjetöntä...on se voimakas. Havaitsin siis sen auton vain ja palasin menneeseen muistoon ja hyviin hetkiin. Eka joulu on nyt töissä ikinä. Ollut outoa lähteä. Iltavuoroja teen. Ahdisti töissä kun en ennen ole ollut... Viime jouluna narsisti laitto jouluviestin . tavallaan ootan taas viestiä. Mutta luulen että sitä ei tule... Ja tiedän että pääsen yli siitä nopeammin kun ymmärtäisi olla laittamatta yhtäkään viestiä. Onneksi on työkavereita töissä. Mutta se narsisti kävi luultavasti kyttäämässä minua lähellä työpaikkaa. Tai sitten ei. Menin lievään ahdistuneisuuden tilaaan. Kun joulu vielä höysti sitä..no. Nyt alkaa olo helpottamaan kun saan tänne purkaa omaa ahdistuneisuuttani.

joulukuu
Viestit: 34
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 03 Tammi 2019, 09:28

Ahdistaa. Taas tuli mieleen tuo törkeä käytös. Ei sillä ollu oikeutta valehdella noin törkeästi. Olen kaunainen tuota törkimystä kohtaan. Se haluaa käyttää ihmisiä hyväkseen. Se lokeroi ihmisiä .minua se halusi kohdella kuin roskaa. Nauroi ja valehteli . yrittä saaha minut seksiin . hyi helvetti että edes nukuin sen vieressä. Inhottaa että millään lailla sekaannuin tuohon hirviöön. Haluaisin niin pyyhkiä tuon pois muistoista. Kaduttaa että ikinä menin tuon tykö. Ahdistaa ja inhottaa. Yritti vain tehdä kaadon ja vetää puumerkin sänkyynsä. Että harmittaa. Olen herkkä ja tuon kohtelu sai minun itsetunnon romahtamaan. Olin niin kuormittuneessa tilassa kun tuo ällötys sattui kohdalleni ja iski kyntensä saaliiseen. Heikossa tilassa olevaan naiseen. Minun ymmärrys ei riitä ymmärtämään minkälainen ihminen voi nuin raakasti käyttää tilannetta ja toisen herkkää mieltä nuin törkeästi hyväkseen.

Venica
Viestit: 302
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica » 04 Tammi 2019, 14:29

Hei. On.Vielä pahempiakin tapauksia.olemassa jotka.tappavat kaiken tielleen saatuvan.oman etunsa ja.himonsa tähden.

Ole itsellesi armollinen. Et voinu etukäteen tietää että hän.on.sellainen. ei meistä kukaan.voi tietää etukäteen.tietää. nyt jatkossa vaan.tiedämme tutustua rauhallisessa tahdisa uusiin ihmisiin.ja luottaa niihin että kohtaako teot mitä ihminen sanoo.

joulukuu
Viestit: 34
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 08 Helmi 2019, 19:07

no niin. hirviö mikä hirviö. eilen tuli autolla vastaan ja en katsonutkaan siihenpäin. monta tuntia meni taas riuhtoa ittensä irti etäämmälle muistoista. on se voimakas ....mutta pääsen irti aina jonkin ajan kuluttua kun jatkan vaan elämää...

Venica
Viestit: 302
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica » 10 Helmi 2019, 00:22

Lupaan sen että joku päivä koittaa kun näet jossain sattumalta et tunne mitään. ;) :)

joulukuu
Viestit: 34
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu » 16 Helmi 2019, 17:45

no niin. vieläkin on jonkinmoinen sumuverho päässäni, mutta se on kuitenkin hälvennyt. olen saanut keskusteluapua, ja se on auttanut . ja aika tietenkin. mutta rankkaa oli käydä läpi näitä tapahtumia, mutta elämä jatkuu ja järki voittaa aina vain enemmän. olen nyt tasapainoisempi kuitenkin.

Vastaa Viestiin