Narsistin peliäkö?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Pumpuliini
Viestit: 10
Liittynyt: 09 Loka 2018, 21:06

Narsistin peliäkö?

Viesti Kirjoittaja Pumpuliini » 10 Loka 2018, 06:20

Erosin reilu 2 viikkoa sitten väkivaltaisesta narsistista kun kävi päälle kuin yleinen syyttäjä ja tämä päällekäyminen tapahtui reilu 2 viikkoa sitten su aamupäivästä.
Yritti soittaa, laittoi viestejä su-ke ajan jatkuvasti, uhkaili, haukkui ja yritti sopia. Vastasin hänelle vasta useamman päivän jälkeen että tämä on ohi ja esitti katuvaa sanoen että on pahoillaan kaikesta ja yritti lahjoittaa huonekalujaan mulle mutta en ottanut niitä vastaan. Tärkeimmät ja arvokkaimmat tavarat kävi jo hakemassa reilu viikko sitten kun ilmaantui yllättäen kotiini (asun paritalossa omien lasten kanssa) vaikka sanoi ilmoittavansa tulostaan mutta kuulin naapurilta asiaata.
Oakkasin loput hänen tavaroistaan valmiiksi koska sanoi hakevansa loput 2 viikon päästä eli nyt tulevana viikonloppuna, kyselin tarkkaa päivää koska hakee ilman että saan vastaust ja tästä on aikaa viikon verran.
Eli pelaako hän jotain peliä kun ei enään vastaa viesteihin tai ole kuulunut mitään yli viikkoon? Kyseli aikasemmin et minkä numeron annoin poliiseille, hänellä on siis oma prepaid liittymä sekä työpuhelin mutta en vastannut tähän. Poliisit tuli kuvioihin päällekäymisen jälkeen kun pääsin pakoon naapuriin joka soitti häkeen. Poliisilta tulleen kirjeen näki postilaatikossa kun kävi hakemassa tavaroitaan ja katsoi onko hänelle tullut pakettia kiinasta. Hän on estänyt mut facessa mikä tosin ei haittaa yhtään

Pumpuliini
Viestit: 10
Liittynyt: 09 Loka 2018, 21:06

Re: Narsistin peliäkö?

Viesti Kirjoittaja Pumpuliini » 10 Loka 2018, 06:39

Ja lisäys vielä että voiko oikeesti hän luovuttaa noin helposti? Tosin varmaan viivyttelee tms kun täällä on hänen tavaroitaan millä ei ole mitään rahallista arvoa. Viikko päällekäymisen jälkeen kun haki tavaroitaan niin oli myös jättänyt avaimensa pöydälle. Tosin olen vaihtanut lukot koska noita avaimia voi teettää vaikka kuinka monta ja itselläni myös hälytysjärjestelmä.
Tosin luulen että hänellä on jo uusi kuvioissa, aikasemminkin harrastanut draaman merkeissä lähtemistä ja tulemista, kehittänyt ihme syitä jonka verukkeella voi häipyä moneksi päivää jonnekin, hyvittelyjä ja hetken päästä taas helvetti irti.

Kertokaa mulle näkemyksiänne

Venica
Viestit: 316
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Narsistin peliäkö?

Viesti Kirjoittaja Venica » 10 Loka 2018, 13:43

Tyyntä ennen myrskyä kyllä sopii narsistien toimintatapaan.
Jos hänestä kuuluu ei muuta kuin poliiseille ilmoitusta.

NeitiK
Viestit: 162
Liittynyt: 15 Joulu 2015, 22:54

Re: Narsistin peliäkö?

Viesti Kirjoittaja NeitiK » 11 Loka 2018, 12:37

Voi olla, että hänellä on uusi lähde, joka hieman helpottaa tilannettasi, mutta toisaalta narsisteille on samalla tyypillistä pistää viimeisetkin mahdolliset asiat hankaluuksiksi. Eli jos sinun luonasi on vielä joitakin hänen tavaroitaan, on oletettavaa, että hän hoitaa niiden hakemisen mahdollisimman hankalalla tavalla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse täysin pelata tässä mukana. Voit sopia selkeästi jonkin päivän, jolloin hän tulee hakemaan ja viedä tavarat ulos tai muualle sivuun odottamaan sinä hetkenä. Jos hän ei tule, on hänen ongelmansa, että tavarat ovat yhä siellä. Hakekoon jos hakee ja jos ei hae vaikkapa puolen vuoden päästä, sano, että viet ne kierrätykseen/roskiin. Muina aikoina hänellä ei ole oikeutta tulla kotiisi, jos siis ette ole sopineet mitään tapaamista, ja voit ottaa yhteyttä myös poliisiin jos hän saapuu väkisin. On hyvä asettaa itse jonkinlaiset selkeät rajat, jotta oma mielenterveys pysyy kunnossa eikä tarvitse jatkuvasti murehtia ja stressata asioita, jotka riippuvat hänestä.

Vastaa Viestiin