Valehtelun tunnistaminen

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Venica
Viestit: 272
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Valehtelun tunnistaminen

Viesti Kirjoittaja Venica » 30 Loka 2018, 11:17


MariaS
Viestit: 24
Liittynyt: 08 Kesä 2017, 22:53

Re: Valehtelun tunnistaminen

Viesti Kirjoittaja MariaS » 07 Marras 2018, 21:38

Ei jaksanut seurata, mutta kyllä valehtelun huomaa. Eri asia, haluaako pettää itseään. Huomasin aina, kun narsku valehteli, mutta uskottelin itselleni, että voisin luottaa häneen. Lopulta jäi kiinni rysän päältä ja siitä oli valehdellut todella härskisti.

Venica
Viestit: 272
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Valehtelun tunnistaminen

Viesti Kirjoittaja Venica » 08 Marras 2018, 00:32

Minusta toi oli mielenkiintoinen. Narsisti valehtelee loputtomiin. Se on huomattu. Jotenki tossa toi hermoStuminen. Jos kysyy normaalin kysymyksen että vaikka oletko pettånyt minua jos siitä pitää hermostua niin se merkki valehtelusta. Kyllä toisella on oikeus kysyä asiasta ilman että siitä pitää hermostua.

Toinen oli mielenkiintoinen että jos kysyy kysymyksen johon tulisi vastata kyllä tai ei. Jos vastaaja alkaa vastaamAAN että en tekisi ikinä niin.kun olen hyvä ihiminen. On se toiselle uskottelua eikä vastaa edes kysymykseen. Vastaaja.silloin valehtelee.

Tuon kun katsoin niin tajusin miten paljon narsku on oikein mulle valehdellut. Ihan kaikesta.

Vastaa Viestiin