Toisten asioihin puuttuminen

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 203
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Toisten asioihin puuttuminen

Viesti Kirjoittaja krassi » 08 Marras 2018, 13:45

Oletteko koskaan puuttuneet ystävänne tai sukulaisenne asioihin, kun olette huomanneet hänen elävän alistettuna parisuhteessa? Minulla on yksi tapaus, joka on vuosia peitellyt ja puolustanut henkisesti väkivaltaista puolisoa. Nyt vasta ymmärrän tämän. Minulla on ongelmia, miten suhtautua jatkossa asiaan.

Venica
Viestit: 313
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Toisten asioihin puuttuminen

Viesti Kirjoittaja Venica » 08 Marras 2018, 15:44

Olen kaksi kertaa kahdessa tapauksessa. Minut mustamaalattiin seurauksena vaikka miksi. Ei auta kuin katsoa vierestä :oops: :roll:

Harmaus
Viestit: 165
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Toisten asioihin puuttuminen

Viesti Kirjoittaja Harmaus » 09 Marras 2018, 00:14

Riippuu mihin vedetään raja toisten asiohin puuttumisessa. Huomioita saa mun mielestä tehdä ilman että se on toisen asioihin puuttumista, mutta tietynlainen yritys vaikuttaa asioihin käytännössä tai vaikka jatkuva huomauttelu vasten toisen toiveita voi sitten olla jo sitä toisten asioihin puuttumista. Joissain tilanteissa oon yrittänyt puuttua mutta ennemmin tai myöhemmin on tullut aatelleeksi että ainut kenen elämään voi vaikuttaa on se oma elämä, esim ettei joutus elämään itte alisteisessa suhteessa toiseen ihmiseen. Toista voi neuvoa lähteämään, mutta kannattaako se jos toinen ei kuuntele tai jos omat voimavarat ei riitä enää auttamaan? Silti osottaa että välittää jos edes yrittää auttaa. Haluutko kuvailla tota sun tilannetta tarkemmin?
Kuva
"Tyhmästä voi kasvaa älykäs lukemalla, hölmöstä voi kasvaa viisas kokemalla"

krassi
Viestit: 203
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Toisten asioihin puuttuminen

Viesti Kirjoittaja krassi » 09 Marras 2018, 09:32

Kiitos molemmille vastauksista. En oikeastaan halua kertoa tarkemmin. Tilanne on sellainen, että tämä ilmeisesti narsisti on pettänyt välillisesti myös minua. Minun on vain katsottava sivusta ja pidettävä itsestäni huolta.

Vastaa Viestiin