Tukea eroon

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Puolikas
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Marras 2013, 15:55

Tukea eroon

Viesti Kirjoittaja Puolikas » 13 Marras 2018, 19:44

Olen lukenut palstaa ja tarinani kulkee kovin samaa polkua monen muun kanssa. Ihana rakastuminen, pian yhteen, naimisiin. Alussa jo outoja fiiliksiä. Naimisiinmenon jälk ensimmäinen kiinni käyminen. Niitä oli muutamia sen jälkeen + kaikki muut perinteiset narsistikuviot. Muutin pois seitsemän vuoden jälkeen ja otin eron. Mutta, uskokaa tai älkää, palasin vuoden päästä takaisin. Uutta kierrosta menty kohta neljä vuotta. Väkivaltaa ei ole ollut uudella kierroksella ja aika hyvin pystyy pitämään radikaalit temput kurissa, mutta mulla on niin paha olla. Olen yksinäinen ja elän rakkaudettomassa liitossa. Meidän liittomme ei ole millään mittarilla normaali vaan elämme täysin miehen mielialojen mukaan. Olo on tyhjääkin tyhjempi. Miten ihmeessä voi olla toisesta ihmisestä näin sairaan riippuvainen että tuhlaa ainokaisen elämänsä näin sairaassa kuviossa. Ero pelottaa. Muistissa edellinen epäonnistunut yritys. Silloin olin alussa todella onnellinen omasta asunnosta ja koin upean vapauden fiiliksen. Ei mennyt kauaakaan (ehkä 2 kk) kun alkoi kauheat tuskat. Psyykkinen tuska ja ikävä. Sinnittelin ja pikkuhiljaa luikertelin, siis minä luikertelin hänen elämäänsä takaisin. Ihan vapaaehtoisesti. Olen nyt siinä pisteessä että tällä viikolla olen kysynyt jo asuntoja. Voi jospa saisin kerättyä voimia ja vietyä tämän loppuun saakka.

Venica
Viestit: 302
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Tukea eroon

Viesti Kirjoittaja Venica » 13 Marras 2018, 20:13

Toivon että.oikeasti haluat eroon ja onnistut siinä. Tukeakin täältä saa varmasti kaikilta kanssakulkijoilta. Nyt vaan suunnittelemaan.omaa vapautta

Maga
Viestit: 4
Liittynyt: 08 Helmi 2019, 20:01

Re: Tukea eroon

Viesti Kirjoittaja Maga » 13 Helmi 2019, 12:57

Hei Puolikas!

En tiedä mikä on tilanteesi nyt, mutta halusin vain sanoa että, samoissa fiiliksissä olen minäkin nyt ja siis ero on tuore. Kovin samanlaiselta kuulostaa tarinasi ja jos haluat tai vielä on tarpeen niin voidaan viestitellä sähköpostillakin. Kaikkea hyvää sinulle ja paljon voimia <3

Vastaa Viestiin