Valehteleva, julkisuudenkipeä exä

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
MariaS
Viestit: 32
Liittynyt: 08 Kesä 2017, 22:53

Valehteleva, julkisuudenkipeä exä

Viesti Kirjoittaja MariaS » 19 Marras 2018, 00:02

Tänään kuulin kun exäni, joka aina mairittelee ja kehuu mua, haukkui mua puhelimessa jollekin tuntemattomalle. Valehteli todella härskisti, teki minusta aivan hirviön! Nyt tajusin miten kaksinaamainen hän on aina ollut.

Sama ihminen syytti minua narsistiksi ja kävi tämän tukiryhmän kokouksissa (siellä joutui myöntämään, etten ollutkaan). Nyt on kirkollisvaaliehdokas! Vaikka on sairaalloinen alkoholisti. Lisäksi esittää yksinhuoltajaa, vaikka meillä yhteishuoltajuus ja hoidan lapsia enemmän kuin hän. On yh-tukihenkilö! On myös AA-tukihenkilö, vaikka itse täysin juoppo! Miten sinisilmäisiä näissä ryhmissä ollaan narsisteille?? Valehtelee ja teeskentelee joka paikassa. Kuvottavaa. Tekisi mieli kertoa Vihreille, millainen heidän ehdokkaansa todellisuudessa on. Mutta saisin syytteen kunnianloukkauksesta.

Venica
Viestit: 314
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Valehteleva, julkisuudenkipeä exä

Viesti Kirjoittaja Venica » 19 Marras 2018, 14:53

Monet narsistit tekeytyy hyvän tekijöiksi. Itse haluan.auttaa että siitä tulee toiselle ja itselle hyvä mieli. Ei sen.takia että sillä tarvii kehua minnekään.

murroksessa
Viestit: 15
Liittynyt: 11 Huhti 2018, 20:23

Re: Valehteleva, julkisuudenkipeä exä

Viesti Kirjoittaja murroksessa » 22 Marras 2018, 00:40

Tuo "hyväntekeväisyys" narsisti on yksi klassinen piirre joka voi näkyä narskuilla. Juuri tuo "katsokaa kaikki, olen hyvä ihminen ja autan muita" on hyväntekeväisyystyön pääasia, ei niinkään se oikea auttaminen. Nykymaailmassa on helppoa tuoda kaikki esille sosiaalisen median ja muun vuoksi. Tämä 2000-luku on kyllä narsistien kukoistusaikaa kun pääsevät keräämään tuota huomiota enemmän ja enemmän ja yhä julkisemmin. Puistattavaa.

Vastaa Viestiin