Listataan narsistien "universaaleja" piirteitä?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Nainen80
Viestit: 3
Liittynyt: 10 Marras 2019, 13:27

Re: Listataan narsistien "universaaleja" piirteitä?

Viesti Kirjoittaja Nainen80 » 20 Marras 2019, 00:14

- vika aina muissa
- fanikerhon ylläpitäminen somessa
- toisten naisten kanssa viestittely
- ei pyydä anteeksi
- ei myönnä tehneensä fyysistä väkivaltaa (kuvittelin siis senkin kun tukisti minua minun ajaessa autoa)
- voi sanoa rehellisyyden nimissä ihan mitä vain ajattelematta toisen tunteita lainkaan
- ei kestä itseensä kohdistuvaa kritiikkiä ollenkaan
- ikinä ei tiedä millä tuulella toinen on
- aina selitys valmiina joka asiaan

arvoromu
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Syys 2019, 11:08

Re: Listataan narsistien "universaaleja" piirteitä?

Viesti Kirjoittaja arvoromu » 04 Joulu 2019, 08:51

Meillä rouva narsisti on todella kärsimätön, ainoa asia mihin pystyy keskittymään on oma seksuaalinen tyydytyksensä. Ikävä kyllä hänen tyydyttämisensä on likipitäen ainoa asia mistä koskaan saan häneltä myönteistä palautetta. Homma käy ihan työstä ja useimmiten oma tyydytykseni rajoittuu siihen onnistumisen tunteeseen mitä hän suvaitsee minulle suoda tultuaan riittävän monta kertaa. Pari kertaa olen kertonut mitä hän voisi minulle tehdä että asetelmasta tulisi tasapuolisemmin tyydyttävä. Kerran hän puolihuolimattomasti yritti, mutta totesi asian olevan ilmeisesti liian hankala (ihan peruskauraa) eikä ole sen koommin enää vaivannut mieltään sillä asialla.

Vastaa Viestiin