Siivetön

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Siivetön
Viestit: 7
Liittynyt: 10 Joulu 2017, 16:24

Siivetön

Viesti Kirjoittaja Siivetön » 17 Heinä 2019, 17:30

Olen kirjoittanut pahasta olostani tänne 2017 ja nyt monien kauheidenkin vaiheiden jälkeen kaikki on ohi.
Reilun kuukauden olen tuskaillut täydellistä häviämistä ja koskaan en saa tietää mikä sai hänet tähän.
Tai toisaalta minä tiedän minulta loppuivat rahat ja uusi ilmestyi kierrokseen. Mun elämä on nämä vuodet olleet
vuoristorataa. Miten ystävä voi kohdella niin kaltoin ja kuinka minä olen anellut, pyydellyt anteeksi tietämättä
edes mitä pyydän anteeksi.
Minulta hävisi tässä leikissä itsetunto, ystävät, oma elämä ja rutiinit. Hengitin elin toisen elämää, toisen ehdoilla
ja toisen varassa. Minä yritin jättäytyä monasti mutta lukuisat puhelinsoitot häneltä päivittäin pitivät minut otteessa.
Olin jo niin kärsivä että sen huomasivat muutkin mutta minä en sokeudeltani sitä nähnyt. Hän alkoi käyttää minusta
nimitystä muidenkin kuulleen huomiohuora...se sattui koska aidosti voin väittää okevani poikkeuksellisen kiltti muille
hyvää tarkoittava ihminen. Tämä jätetyksi tuleminen riipaisee vaikka sen pitäisi olla hyvä mutta en saanut selitystä en
mitään. Olin kaiketi vain roska jolla ei enää ollut mitään arvoa. En edes tiedä kumpi on kauheampaa, ainainen mollaaminen ja mitätöinti
vai täydellinen huomiotta jättäminen. Ja tämä kilttina ihmisten silmissä pidetty ystäväni myös heitti minua kahdesti päähän
tarkoituksella satuttaa esineilla. Mistä voimaa ja uskoa huomiseen :(