Lapsen puolesta?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Hopeakettu
Viestit: 3
Liittynyt: 05 Maalis 2018, 22:11

Lapsen puolesta?

Viesti Kirjoittaja Hopeakettu » 04 Elo 2019, 00:17

Hei, en ole täällä juuri kirjoitellut, lukenut aika paljonkin. En nyt uskalla kovin paljoa taustoista kertoa, mutta aloitin aiheeseen tutustumisen noin 13 vuotta sitten, kun ex-puolison käytös alkoi olla ihan tolkutonta. Toisella yrittämällä pääsin eroon exästä, joka nyt on onneksi uusissa naimisissa. Ensimmäinen kunnollinen erokerta kaatui siihen, kun uskoin uuteen alkuun. Yritin taas kaikkeni, kunnes viisastuin. Virallinen lääkärin antama diagnoosi exälle oli epävakaa persoonallisuus, impulsiivinen tyyppi. Ei taida olla nykyisessä luokituksessa.

Olen nyt tosiaan siinä onnellisessa asemassa, että exällä on uusi, eikä minun tarvitse toivoakseni enää pelätä mitään isompaa häiriötä. Toki olen kiinni siihen asti, kun lapset ovat aikuisia. Nyt jurppii lapsen puolesta, isä ei muista eikä huomioi lapsen tärkeitä tapahtumia, harrastuksia, syntymäpäiviä. Tekee mieli lähettää viestiä exälle ja uudelle puolisolle. Kannattaako? Onko ihan typerä idea? Voisi auttaa lapsen tilannetta hetkellisesti, uusi puoliso vaikuttaa olevan ihan ok. Vai tuleeko tästä vain p..aa niskaan? Epäilen myös hiukan omia vaikuttimiani. Haluan ehkä vain osoittaa uudelle puolisolle, millainen itsekeskeinen xxxx tämä ex on. Lapselle siitä ei välttämättä olisi iloa. Sormet vain niin syyhyävät, joten päätin kirjoittaa ensin tänne.

Venica
Viestit: 327
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Lapsen puolesta?

Viesti Kirjoittaja Venica » 04 Elo 2019, 18:34

Tiedän että tekee mieli varmasti laittaa viestiä, muttei kannata. Ei ole sen.arvoista. ole vain onnellinen ettei ole haittaamassa teidän elämää enempää. Lapset tulee sitte mieleen kun uusi nainen laittaa pihalle

Vastaa Viestiin