Eteenpäin...?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Joskus
Viestit: 18
Liittynyt: 25 Kesä 2018, 14:47

Eteenpäin...?

Viesti Kirjoittaja Joskus » 18 Elo 2019, 16:35

Olen ottanut askeleen ehkä(?) oikeaan suuntaan. Olen hakenut vertaistukea ja edessä on vuosien sekamelskan selvittäminen. Mitä tähänastinen elämäni on ollut? Aika paljolti kuvasin sitä tälläkin foorumilla ketjussa "Joskus vielä vapaa?". Mutta vasta nyt olen kokenut valaistumisen, minkä vuoksi elämäni 15 vuotta on ollut sellaista kuin se on ollut, narsistisinkin piirtein. Diagnoosillahan ei sinällään ole väliä. Mutta todennäköisesti se on Epeli Epävakaa on ollut elämässäni. Tämä Tuija Matikan kirjoitus kuvaa elämääni aika osuvasti https://www.tuimakka.fi/epeli-eli-epavakaa

Ja tämä puolison epävakaushan tuli ilmi vasta vajaat pari vuotta sitten, ja vasta nyt olen löytänyt voimia lähteä työstämään asiaa. Saa nähdä mihin tämä tie vie. Toivottavasti onnellisempaan ja parempaan elämään.