Narsistin ailahtelevaisuus pahuudesta hyvyyteen

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
katar
Viestit: 11
Liittynyt: 10 Tammi 2019, 15:07

Re: Narsistin ailahtelevaisuus pahuudesta hyvyyteen

Viesti Kirjoittaja katar »

Jasmiini kirjoitti:
20 Tammi 2019, 14:44
Sam Vaknin on kirjoittanut paljon asiasta, mutta jostain syystä ne sivut eivät netissä nyt toimi. Narsismista löytyy tosi paljon kirjoja kirjastoista, mutta jos narsistisi on ollut covert-narsisti, siitä löytyy vähemmän. Tältä palstalta on löytynyt paras apu. Mutta narsisti ottaa yhteyttä vielä. Ja jos odotat yhteydenottoa, et pääse irti. Vasta kun voit sulkea hänet elämästä niin että et vastaa mihinkään, pääset irti. Se työ on usein vuosien työ..
”Ja jos odotat yhteydenottoa, et pääse irti.”
Auts tämä osui ja on kyllä varmaan ongelmani...:( Kyllä taidan odottaa, että hän ottaisi yhteyttä ja kaikki saataisiin sovittua...myönnän. Aikaa ei kai ole kulunut tarpeeksi.

Yritän tutkia covert-termiä. Jos löytyisi engl.kielistä materiaalia. Kiitos vinkistä.

Vastaa Viestiin