Minun tarinani - en ole enää kynnysmattona

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
erskunnax
Viestit: 5
Liittynyt: 29 Elo 2018, 10:58

Re: Minun tarinani - en ole enää kynnysmattona

Viesti Kirjoittaja erskunnax »

Melkoinen tarina sullakin!
kahvikuppi kirjoitti:
14 Touko 2019, 07:05
Mä siis seikkailin ulkomailla ties kuinka paljon ennen kuin tapasin tämän miehen. Lopetin matkustamisenkin moniksi vuosiksi miehen takia...
Mieti, mitkä asiat ja tekemiset oli sulle ENNEN tuota suhdetta tärkeitä ja mistä sä nautit. Tee vaikka lista, koska tossa vaiheessa oma mieli saattaa tehdä ns. temput niin listasta on helpompi sitten tarkistaa. Sitten palaat näiden asioiden pariin mistä sulle on ennenkin tullut hyvä olo ja mitkä on olleet sulle tärkeitä. Sitä kautta voit varmasti löytää vähän nopeammin sen haudatun rakkauden omaan itseesi ja pääset eteenpäin!

Vastaa Viestiin