Kiusaako nara tietoisesti?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
mikonniemi18
Viestit: 27
Liittynyt: 18 Maalis 2019, 17:14

Kiusaako nara tietoisesti?

Viesti Kirjoittaja mikonniemi18 »

Ymmärtääkö nara että kiusaa uhalla? Nauttii siitä kun saa kiusata? Hakeeko riitaa, että toinen ärsyyntyy, saa sanoa, että olet hullu, tai se oli vitsi tai se oli huumoria, etkö kestä? Entä kun ei suistu tajuanaan että vaimo lähti, ero haettu ja ei voi mitään, mutta ei suostu häviöön? Lähdin, kiusaa viesteillään, haukkuu, rakastaa, rikosilmoitus kunnianloukkauksesta tehty. En reagoi mihinkään. Miten muilla?

krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Kiusaako nara tietoisesti?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Hyvä kysymys. En tiedä kiusaako narsistit tahallaan? Toisen ajatuksia ei voi lukea. Ei osaa muuta. Empatiakyky puuttuu, ovat julmia. Pääasia on pysyä manipuloijista erillään tai laittaa rajat.

mikonniemi18
Viestit: 27
Liittynyt: 18 Maalis 2019, 17:14

Re: Kiusaako nara tietoisesti?

Viesti Kirjoittaja mikonniemi18 »

Hain eron, kiusaaminen jatkuu vaan, röyhkeä tunteeton mahtava ylimielinen kaikkivoipa yli- ihminen pilkkaaja satusetä valehtelija agressiivinen pahapäinen mustamaalaa räkyttää haukkuu käslkyttää alkoholisti ivaaja manipuloi uhkaa kiristää hallitsee pelolla elää ihailusta. 20 v tätä . Ei tarvii enää poliisihakuja! Nyt vänkää ja tekee pilatarjouksen asunto-osakkeemme puolikkaasta mulle, ositus tekemättä, pvm sovittu. Myyköön pesänjakaja. Pitäs jaksaa työssä ja tätä paskaa vaan tulee. Huoh!!!!

Vastaa Viestiin