Sivu 1/1

Kiusaako nara tietoisesti?

Lähetetty: 01 Huhti 2019, 20:41
Kirjoittaja mikonniemi18
Ymmärtääkö nara että kiusaa uhalla? Nauttii siitä kun saa kiusata? Hakeeko riitaa, että toinen ärsyyntyy, saa sanoa, että olet hullu, tai se oli vitsi tai se oli huumoria, etkö kestä? Entä kun ei suistu tajuanaan että vaimo lähti, ero haettu ja ei voi mitään, mutta ei suostu häviöön? Lähdin, kiusaa viesteillään, haukkuu, rakastaa, rikosilmoitus kunnianloukkauksesta tehty. En reagoi mihinkään. Miten muilla?

Re: Kiusaako nara tietoisesti?

Lähetetty: 01 Huhti 2019, 20:59
Kirjoittaja krassi
Hyvä kysymys. En tiedä kiusaako narsistit tahallaan? Toisen ajatuksia ei voi lukea. Ei osaa muuta. Empatiakyky puuttuu, ovat julmia. Pääasia on pysyä manipuloijista erillään tai laittaa rajat.

Re: Kiusaako nara tietoisesti?

Lähetetty: 02 Huhti 2019, 19:18
Kirjoittaja mikonniemi18
Hain eron, kiusaaminen jatkuu vaan, röyhkeä tunteeton mahtava ylimielinen kaikkivoipa yli- ihminen pilkkaaja satusetä valehtelija agressiivinen pahapäinen mustamaalaa räkyttää haukkuu käslkyttää alkoholisti ivaaja manipuloi uhkaa kiristää hallitsee pelolla elää ihailusta. 20 v tätä . Ei tarvii enää poliisihakuja! Nyt vänkää ja tekee pilatarjouksen asunto-osakkeemme puolikkaasta mulle, ositus tekemättä, pvm sovittu. Myyköön pesänjakaja. Pitäs jaksaa työssä ja tätä paskaa vaan tulee. Huoh!!!!