Sivu 1/1

narsisti ei tee mitään väärin..

Lähetetty: 22 Marras 2019, 20:58
Kirjoittaja lonely11
olimme työpaikan pikkujouluissa ja odotimme pöydissä istuen ruokiamme. Olen mieheni firmassa töissä. Aloin juttelemaan työkaverini kanssa koirien astutuksista ja synnytyksistä, sillä meillä on yhteinen koiraharrastus. Joimme alkudrinkkejä ja odottelimme tarjoilijaa. Yhtäkkiä kesken kestustelua mieheni sanoi minulle että nyt lopetat tuosta aiheesta keskustelun, häntä ei kiinnosta kuunnella tuota. Sitten kun en reagoinut hän totesi että etkö kuullut, minulle tulee paha olo kun joudun kuuntelemaan tuota ja sit tuli jo äänekkäämin että nyt lopetat!!! Kysyin muilta, että missä on vessa ja menin vessaan itkemään. Minua niin hävetti kun hän kaikkien kuullen määräilee mistä saan puhua.
Tänään sanoin asiasta että oli todella loukkaavaa hänen käytös ja hänellä ei ole mitään oikeutta päättää mistä puhun ja kenen kanssa. Sanoin että pitäisiköhän pyytää anteeksi, johon hän toteaa että sinunhan tässä pitäisi pyytää anteeksi kun joit itsesi känniin, kiva oli olla kuskina ja katsoa kun ryyppäät.. ööö :shock: :shock: hän itse halusi olla kuskina ja en juonut itseäni umpikänniin vaan olin hiprakassa kuten muutkin. Ihan omin jaloin kävelin ja pystyssäkin pysyin, joten miksi minun pitää pyytää häneltä anteeksi?? käsittääkseni en ollut ilkeä yms..
hienosti kääntää asiat niin että nyt minä olinkin taas se syyllinen :roll: ja minun pitää pitää pyytää anteeksi, ei hänen!