Kateus

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Marianne
Viestit: 46
Liittynyt: 26 Kesä 2016, 12:56

Re: Kateus

Viesti Kirjoittaja Marianne »

Rajallinen, me olemme aika samassa tilanteessa. Aiemmin pelkäsin äitiäni, ja yritin olla kuin tapetti seinällä, etten häiritsisi ja saisi sitten sitä kuraa niskaani. Kun ensin kuulin useammaltakin terveydenhuollon ihmiseltä, että äitini on vaan pakko olla sairas ja ettei kukaan täysipäinen puhu sellaisia, tajusin missä sirkuksessa olen elämäni viettänyt. Kun aloin perehtyä narsismiin aloin tajuta sen kuvion ja nähdä kierouden kommunikoinnissa. Sen jälkeen en ole enää tuntenut pelkoa, ainoastaan ärtymystä ja vihaa. Ja kun huomaa, ettei narsisti saa enää omia pasmoja menemään sekaisin, lakkaa pelkäämästä niitä kohtaamisia. Jälkeenpäin tajusin, että kaikkein eniten pelkäsin sitä omaa kipuani, jonka äitini minulle aiheutti. Että aloin tuntea itseni kurjaksi ja surkeaksi. Samalla kun olen alkanut nähdä hänet pienenä ja surkeana tapauksena, olen alkanut tuntea katkeruutta siitä ajasta, jonka narsisti minun elämästäni on tuhonnut.

Samoin olemme myös samassa pisteessä, että olemme hakemassa uutta terapeuttia. Olen ilmeisesti alkanut käydä riittämättömäksi potilaaksi. Minun pitäisi olla paremmin edistynyt kuin olen ja muutenkaan en oikein osaa tehdä asioita oikein. Huokaus. Niin tutun kuuloista
Vastaa Viestiin