Sivu 1/1

Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 19 Helmi 2018, 21:00
Kirjoittaja Harmaus
Vähän myöhään kyllä pistän mutta pistetään nyt kumminkin! Plagioin vähän Suruttaren ideaa, toivottavasti ei haittaa. :D

Lupaan olla parempi ystävä itselleni. Jopa silloin kun muita ystäviä ei ole kannustamassa. Vaikka sisimpäni on useimmiten täynnä epävarmuutta ja pelkoa siitä että tulkkaan ihmiset ja tilanteet väärin, oon aloittanut eheytymisen ja tosiystävät ymmärtää sen kyllä... miksen siis antaisi itselleni sen verran ymmärrystä?
Mun ei tarvitse anteeksiantaa niille ketkä mua on satuttaneet, oli se tietoista, valheellista tietämättömyyttä tai autenttista tietämättömyyttä.. mä voin silti anteeksiantaa itelleni että oon ton takia itseäni liiallisesti epäillyt. Mä olen kumminkin ihminen kuten kaikki muutkin ja mulla on samat inhimilliset tarpeet kuin kaikilla muillakin. Vaikka välillä tekisi mieli ihmisyyden rajat ylittää ihan vain jotta saisin täydellisen varmuuden siitä mitä muitten todellisuus on suhteessa omaani.
Vaikka salaa lapsenomaisestikin välillä toivoisi että oon oikeutettu johonkin ultimaattiseen korvaukseen kaikesta kärsimyksestä mitä jotkut ovat aiheuttaneet. Ehkä on hyvä uudelleenopetella olemaan sen verran ystävä itelleni etten toista päässäni mitä muut musta sanoo vaan kannustan itteäni tavottelemaan mitä haluan. Mun ei tartte kysellä lupia muilta eikä omistaa kenenkään muun kateutta kuin omani. Sitten terve tasapaino itseni ja muiden väliltä löytyy kyllä. Tulevaisuudessa, jota kohti olen koko ajan menossa, oon vapaa niistä ketkä vielä tuntuu olevan kiinni kuin iilimadot. Kun tästä selviän, palkitsen itteni kunnolla.

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää minä.

Ja hyvää ystävänpäivää te muut jotka ootte narskujen uhreiksi joutuneet vaikkei ihan sydänystäviä ollakaan. Olkaa tekin ystävällisempiä itellenne.

Re: Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 25 Helmi 2018, 11:23
Kirjoittaja krassi
Harmaus, sinulla on hyvä ystävänpäivän lupaus. Luin sen vasta nyt. Jutusta tulee mieleen vähän juhlallinen sanonta: ole armollinen itsellesi. Käsitän asian niin, että anna itsellesi virheesi anteeksi ja porskuta eteenpäin. Virheitä tekee jokainen, niitä ei voi välttää.

Re: Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 26 Helmi 2018, 17:59
Kirjoittaja rajallinen
Ihana viesti Harmaus <3

Re: Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 27 Helmi 2018, 19:59
Kirjoittaja Harmaus
Kiitos! Inhimillisesti armollinen tosiaan koska virheistä oppii ja sillon kasvaa henkisesti. Mutta liian armollinen ei tietenkään kannata olla koska se johtaa uhriutumiseen. :D On seki aika joskus ollut jolloin kaikki korkeat standardit olivat vielä absoluuttiset ja ainoat oikeat.

Re: Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 01 Maalis 2018, 14:00
Kirjoittaja NeitiK
<3 <3 <3 <3 <3 Täällä ei taida olla sydänhymiötä..? Ei kai sillä edes väliä, vaikka välillä tulkkaisi asioita väärin, inhimillistä vain. Se vaati harjoittelua ja eheytymistä, kyllä ne pikku hiljaa alkaa tulla varmemmiksi ne omat tuntosarvet, luotan siihen.

En tiedä onko uhriutuminen itselleen armollista, aika kiduttavaahan se on, oikeastaan. Kun ei pysty päästämään irti ja antamaan todellisuuden olla sellainen kuin se on, silloin kun sille ei mitään voi. Lopulta voimme onneksi itse päättää monissa asioissa, mihin päin omaa elämäämme viemme.

Re: Ystävänpäivän lupaus

Lähetetty: 05 Maalis 2018, 16:56
Kirjoittaja Surutar
Harmaus kirjoitti: 19 Helmi 2018, 21:00 Vähän myöhään kyllä pistän mutta pistetään nyt kumminkin! Plagioin vähän Suruttaren ideaa, toivottavasti ei haittaa. :D
Ei haittaa! :-D Tämä oli ihana. <3