Narsistin vanhemmat

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Piipöö
Viestit: 7
Liittynyt: 10 Loka 2018, 19:18

Re: Narsistin vanhemmat

Viesti Kirjoittaja Piipöö »

Nyt on yhteydenotto lähtemässä liikkeelle, katsotaan seuraamukset.

Tuntuu hassulta, kun oikeastaan ensimmäisen kerran elämässä teen jotain, joka on aivan täysin eri tavoin kuin äitini haluaa.

Äiti on valehdellut niin paljon, että välillä tuntuu, ettei mikään puhumansa ole totta. Tai no, vielä en ole löytänyt mitään, mikä olisi totta.

Äiti on moniin ihmisiin katkonut välit. Joihinkin ihan ilman syytä, siitä olen varma. Tai syyt on sellaisia, joiden takia terve ei välejä katkoisi esim. toinen on ollut eri mieltä äidin kanssa.

Lydie
Viestit: 106
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Narsistin vanhemmat

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Hei, hienoa ja onnea matkaan Piipöö!

Karju
Viestit: 64
Liittynyt: 22 Elo 2013, 13:23

Re: Narsistin vanhemmat

Viesti Kirjoittaja Karju »

Monesti narsismi kulkee suvun "perintönä", mutta lähde voi olla kumpi vanhempi tahansa tai jopa molemmat. Suosittelen olemaan aluksi varovainen ja jos alkaa yhtään epäilyttämään, niin luota vaistoihisi.

Lydie
Viestit: 106
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Narsistin vanhemmat

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Hei piipöö! Kuinka sulla menee?

Vastaa Viestiin