Yhteiset lemmikit jne

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krizz
Viestit: 127
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Yhteiset lemmikit jne

Viesti Kirjoittaja krizz »

Että on jo iäkäs (tällä iäkkyydellä sitten siskot perustelevat itselleen, että "onhan se jo elänyt hyvän elämän", ja blaa blaa eli oikeuttavat noilla tän) lemmikkikoira, ja nyt kun äiti on muuttamassa asunnosta toiseen, niin on yhtäkkiä lopettamassa sitä lemmikkiä, monta kertaa sanonut, että "vittu tuota en ota mukaan", koska se on rikkonut jotakin raapimalla joitakin asioita talosta ja usein vinkuu/ulvoo, mutta on muuten perusterve jneejnejnejne.

Syitä mitä on sanonut, ettei voi koiraa ottaa asunnosta mukaan 1) ei uuteen asuntoon välttämättä koiraa saa (???), 2) saattaa häiritä vinkuminen, 3) rikkoo paikat, eikä ole varaa korjata.

Vituttaa ja harmittaa vaan kun on joutunut yli puoli vuotta (kun ei ole vielä muuttanut mutta siis on muuttamassa) nyt miettimään, että onko toi taas joku äitin sairas juoni tai vale, vai puhuuko oikeasti totta. Ja kun toi puhe lemmikin lopettamisesta alkoi aivan yhtäkkiä, ja nyt siitä ei saa/voi enää edes keskustella, vastaa vaan että "mitä sä sitä kokoajan tinkaat".

En ymmärrä miten voi olla noin raa'at ajatukset omaa lemmikkiä kohtaan (jos on jo yli 10-vuotias lemmikki) ja on kokeiltu kaikki jutut, että se lopettaisi tuon asioiden rikkomisen ja vinkumisen, mutta ei oikein mikään auta ja asunut omakotitalossa, niin ei tuo vinkuminen edes ole haitannut naapuria. Ja sitten ihmiset (jos oon tätä puhunut jollekin) sanovat vaan, että no anna muille ihmisille ottokoiraksi, niin en mä tykkää siitäkään ratkaisusta, kun en sitä koiraa silloinkaan näkisi. Ja en voi ottaa itsellenikään. ja tästäkin saa 1000% varmuudella kuulla että "ei taida edes asia kiinnostaa vai ootko idiootti, kun sulla on ollut yli puoli vuotta aikaa keksiä tälle asialle ratkaisu, mutta et oo vieläkään keksinyt ja on ollu aikaa ajatella"

Ei vittu että on tyhmä tajuta (tätä kirjoittaessa), että tasan 20 vuotta sitten oli melkein samanlainen tapaus, kun meillä oli silloinkin koira (toinen koira tietenkin), ja äiti antoi meiltä pois (tätin miehelle). Varmaan taas 20 vuoden päästä sama juttu

Lumi
Viestit: 8
Liittynyt: 12 Heinä 2018, 19:30

Re: Yhteiset lemmikit jne

Viesti Kirjoittaja Lumi »

Tosi ikävää, että koira joutuu joko kuolemaan tai kärsimään stressiä uudessa ympäristössä. Parempi toisin sekin kuin kuolema. Varmasti löytyisi hyvä perhe, jos koirasta ollaan luopumassa :) Vielä jos olisi samassa kaupungissa niin voisi aina joskus käydä moikkaamassa tai viedä lenkille. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Meillä oli lapsena koira, jota narsisti-isä hakkasi ja kerran melkein kuristi hengiltä. Tapahtuneesta on melkein 20 vuotta mutta vieläkin on ahdistaa ja itkettää kun ajattelen koiraa. Koira omaksi onnekseen sairastui ja kuoli nuorena niin ei tarvinnut pitkään kärsiä...

krizz
Viestit: 127
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Re: Yhteiset lemmikit jne

Viesti Kirjoittaja krizz »

Ei helv. että hajoaa pää kun tää on kokoajan vaan mielessä

Tääkin varmaan oikeasti vaan sen takia, kun tää koira ollu mun ainoa kaveri lolllllllllllllllll., niin haluaa "viedä" senkin pois. Ja nyt on "muka" hänen mielestään hyvä syy siihen sitten.....kun oli 2 koiraa, toinen oli siskon ja tää toinen mun jne joo

krizz
Viestit: 127
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Re: Yhteiset lemmikit jne

Viesti Kirjoittaja krizz »

Hauska sattuma. Googletin: "mother wants to put down healthy dog" niin ensimmäinen osuma oli "My mom just killed my dog.... : raisedbynarcissists - Reddit". Että jooohhhhh, näköjään tää on jonkinlainen yleinenkin juttu...

Joku yö (klo 3 tai 4 yöllä) nyt itkin (koiran takia, kun se tuli viereen söpöilemään jne ja kokoajan on vaan ollut mielessä tää juttu jne), ja yhtäkkiä täällä kylässä ollut täti tuli raivoamaan että "mitä sä täällä itket, kauhee möykkääminen, mä en saa nukuttua"!!!!
Ja sitten tulikin narskuviesti, että "ihmeellistä käytöstä. Todella ihmeellistä"

Ja nyt 2 päivää myöhemmin haukutaan narkomaaniksi, kun "ei tuo ole normaalia käytöstä, että itkee yöllä, käytätkö sä huumeita kun itket?". Että ei voi ilman huumeita itkeä edes :D Mukavaa arkea <3 <3 livelife

Vastaa Viestiin