Sivu 1/1

Esimies kiusaajana

Lähetetty: 12 Tammi 2016, 20:48
Kirjoittaja siinanen
Hei!

Tein tutkimuksen työpaikkakiusaamisesta. Aamulehden artikkelissa esitän pari selviytymiskeinoa, vaikkakaan tämän ilmiön käsittelyssä mikään ei koskaan ole takuuvarmaa.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195013 ... usaa+.html

Re: Esimies kiusaajana

Lähetetty: 07 Loka 2016, 07:52
Kirjoittaja pulunen
Hei!

Harmi, että juttu oli jo vanhentunut. Olisin kovasti kaivannut tietoa ja vinkkejä miten selviytyä.

Re: Esimies kiusaajana

Lähetetty: 15 Loka 2016, 23:15
Kirjoittaja mountainhiker
Voin vain sanoa että pakene, suojaa itsesi. Itselläni piina päättyi elokuun lopussa kun esimies siirtyi muualle. Kymmenen vuoden kiusaamisen putki päättyi. Valitettavasti jäljet ovat syvät. Ja eivät parane heti. Olisi pitänyt väistyä heti. Olisi säästynyt monelta ikävältä.

Narsisti rikkoo sinut. Vie omanarvontunnon ja mustamaalaa sinut muiden silmissä. Pitkään aloin jo epäillä että kuvittelen kaiken ja minussa onkin kaikki vika. Onneksi uskalsimme puhua työyhteisössä ja muiden vastaavat tilanteet nousivat esiin. Enään ei ollut yksin vaan sai jakaa.

Työterveyskyselyn tulokset lakaistiin maton alle. Niihin ei koskaan palattu. Ja klassisesti tuhottuaan työyhteisön ja fuusioitettuaan työnantajani, narsisti siirtyi uusiin tehtäviin parempaan paikaan, jossa voi aloittaa uudestaan.

Siis pakene vaihda työpaikkaa! Minä en sitä tehnyt ja kadun sitä. Toipuminen voi nyt alkaa minulla, mutta se tulee kestämään vuosia.