Narsisti kaveeraa vanhempieni kanssa

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Shallow
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Tammi 2020, 07:27

Narsisti kaveeraa vanhempieni kanssa

Viesti Kirjoittaja Shallow »

Erosta on muutama vuosi. Olen uudessa onnellisessa parisuhteessa. Narsisti exäni kutsuu omia vanhempiani mökillensä ja kesän viettoon mitä mahtavimpiin olosuhteisiin. Vanhempani olivat tulossa kylään mökillemme, mutta narsisti exä oli saanut heidän suunnitelmat muuttumaan ja siellä on nyt tulossa hauskat bileet. Vanhempani tietävät henkisestä ja fyysisestä väkivallasta mitä narsisti teki. Narsisti on kuitenkin saanut heidän hoviinsa jo ennen eroa eikä millään tunnu olevan mitään väliä. Narsisti exäni on heille kuin huumetta, ilon ja hauskuuden lähde. Tämä viiltää syvältä sielusta mutta tiedän myös sen että jos kerron miltä tällainen tuntuu kääntyy se itseäni vastaan. Onko muilla vastaavanlaista kokemusta. Miten jaksatte asian kanssa?
JohannaSu
Viestit: 29
Liittynyt: 27 Maalis 2021, 11:33

Re: Narsisti kaveeraa vanhempieni kanssa

Viesti Kirjoittaja JohannaSu »

Onpa kummallinen kuvio. Muttei ollenkaan poikkeuksellista narskujen kanssa. Ne kun on ihmisiä, jotka pystyy myymään vaikka hiekkaa beduiineille, tokihan ne omaa seuraansakin osaa kaupitella. En tunne sinun tapaustasi, mutta oma isäni vetää nuorempaa pikkuveljeäni puoleensa sellaisella muka symppiksellä tyylillä, jossa se muistaa kehua minua ja verrata minua äitiinsä ja täteihinsä tyyliin "kun se meidän Johannakin on sellainen napakka kuin mummonsa ja tätinsä". Veli on minua melkein 20v nuorempi eikä koskaan nähnyt näitä asioita, joista järkkäsin isän oikeuteen aikanaan vanhemman pikkuveljeni kanssa.

Nuorempi veli ei ymmärrä, miksi olen "kohtuuton" eikä ymmärrä, että se isän lämmin kehumisteatteri on pelkkää kusetusta ja manipulointia. En ole kovin paljoa viitsinyt selittää tai rehellisesti edes yrittää, koska nuorempi veli ei vain ymmärrä. Sen asenne mua kohtaan on nyt jo torjuva ja se on isäukon aikaansaannoksia. Varsinkin kun läheisriippuvainen äitini sekoittaa pakkaa siinä välissä, kuinka "perheen täytyisi pitää yhtä" :roll: niin tämähän on hieno solmu.

Minä olen se pahanilmanlintu, joka "mököttää vuosi toisensa jälkeen" eikä "osaa päästä irti menneistä ja mennä eteenpäin." Ja isäukko on hauska, rento ja rempseä. Mukamas. Oikeasti se on hirviö, joka ansaitsi tuomionsa, jonka silloin kauan sitten käräjillä sai. Ja tämä on vaikeaa. Ei siksi, että kaipaisin isääni tai äitiäni, mutta nuorempaa veljeä kaipaan. Mietin usein, että kun vanhemmista aika jättää, pystynkö vielä keskustelemaan veljen kanssa, mutta tiedän myös sen, että veli tekee itse päätöksensä enkä voi sen päätä kääntää, jos sen mielestä ukko on uskottavampi. Kaikkea ei voi hallita ja kun sen hyväksyy, oma mielenrauha on askelen lähempänä.

Olen pahoillani, että narsku on vetänyt vanhempasi mukaan teatteriinsa. Mutta sitähän ne tekee. Kiusaajat kiusaa, se on niiden juttu.
Vastaa Viestiin