Nyt minut on leimattu alkoholistiksi

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Laura1234
Viestit: 8
Liittynyt: 06 Helmi 2021, 01:03

Nyt minut on leimattu alkoholistiksi

Viesti Kirjoittaja Laura1234 »

Hei. Nyt on käynyt niin, että lääkäri on kirjannut päihdeongelman ilman mitään todisteita. Valitin asiasta, mutta hänen vastineensa on että hän ei ole tehnyt mitään väärää. Ja että minä olen harhainen. Ja hän oli korostanut sitä että olen muka erittäin vaikea hoito vastainen potilas.

Olo on voimaton. Olen juonut viimeksi marraskuussa yhden kerran kaverini kanssa. En käytä mitään. En edes polta tupakkaa.

Mitä tässä voi tehdä? Aiemmin Äitini leski vei äitini perinnön, valehteli minulle, ja jakoi sen laittomasti. Minut ohitettiin täysin. Sen jälkeen minusta on liikkunut pahoja juoruja kokoajan.

Nyt en sitten saa mistään apua eikä kukaan edes kuuntele minua.
krassi
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Nyt minut on leimattu alkoholistiksi

Viesti Kirjoittaja krassi »

Minulla on samantapaisia kokemuksia lääkärien taholta. Sitä on voimaton, koska lääkäreitä uskotaan aina, ja muuttavat kirjauksiaan harvoin. Suosittelen, että teet lääkäristä kirjallisen muistutuksen. Potilasasiamies antaa neuvoja. Muistutusten ja kantelujen teko ehkä vähitellen muuttaa lääkärien käyttäytymistä.
Vastaa Viestiin