Leimaaminen

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 335
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Leimaaminen

Viesti Kirjoittaja krassi »

Näin korona-aikana on aikaa pohdiskella. Moni on kertonut, että narsistipuoliso yrittää leimata kumppaninsa hulluksi. Keksin tähän asiaan teorian. Narsistisuhteessa on riitoja ja huutamista. Narsisti pitää itseään täydellisenä, ei huomaa omia virheitään. Narsisti siis luulee oikeasti, että hänen kumppanonsa on hullu, koska tämä rähisee. Eihän täydelliselle ihmiselle ole mitään aihetta kiukutella.
3713
Viestit: 14
Liittynyt: 11 Marras 2019, 22:15

Re: Leimaaminen

Viesti Kirjoittaja 3713 »

Juuri niin!

Näin minäkin olen sen pähkäillyt.
Meidän ns. normi-ihmisten käytös tuntui ainakin minun exmieheni mielestä käsittämättömältä. Olin hullu, mielisairas, idiootti, sairaalloisen sitä ja tätä...
Kun totesin hänelle, että hänellä on ollut hirvittävän huono onni löytää kerta toisensa jälkeen näin sairaita naisia elämäänsä, hän ihan totisena tuumi, että " kyllä, huonoa onnea on ollut!" :lol:
krassi
Viestit: 335
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Leimaaminen

Viesti Kirjoittaja krassi »

3713, ihanaa, että näinä ankeina aikoina musta huumori kukoistaa :D
rikkimennyt
Viestit: 27
Liittynyt: 24 Huhti 2019, 20:45

Re: Leimaaminen

Viesti Kirjoittaja rikkimennyt »

Oon huomannut kanssa, että narsistisille henkilöille (joita olen elämässäni kohdannut) on tyypillistä pitää muita hulluina, epävakaina (tai jopa narsisteina). Samaan aikaan omaa "hulluutta" he eivät näe lainkaan. Eräskin vihjaili mulle koko ajan, että "oletko hullu" (ei tietenkään näin suoraan vaan ovelasti rivien välistä). Mulla on kai ollut huonoa tuuria elämässä, että näitä on sattunut useampikin lähipiiriin. Asia erikseen vielä sitten ne pari tapausta, jotka ovat vaikeampia tapauksia (selkeesti voimakkaan narsistisia).
Vastaa Viestiin