Sivu 1/1

Leimaaminen

Lähetetty: 28 Maalis 2020, 16:20
Kirjoittaja krassi
Näin korona-aikana on aikaa pohdiskella. Moni on kertonut, että narsistipuoliso yrittää leimata kumppaninsa hulluksi. Keksin tähän asiaan teorian. Narsistisuhteessa on riitoja ja huutamista. Narsisti pitää itseään täydellisenä, ei huomaa omia virheitään. Narsisti siis luulee oikeasti, että hänen kumppanonsa on hullu, koska tämä rähisee. Eihän täydelliselle ihmiselle ole mitään aihetta kiukutella.

Re: Leimaaminen

Lähetetty: 01 Huhti 2020, 14:32
Kirjoittaja 3713
Juuri niin!

Näin minäkin olen sen pähkäillyt.
Meidän ns. normi-ihmisten käytös tuntui ainakin minun exmieheni mielestä käsittämättömältä. Olin hullu, mielisairas, idiootti, sairaalloisen sitä ja tätä...
Kun totesin hänelle, että hänellä on ollut hirvittävän huono onni löytää kerta toisensa jälkeen näin sairaita naisia elämäänsä, hän ihan totisena tuumi, että " kyllä, huonoa onnea on ollut!" :lol:

Re: Leimaaminen

Lähetetty: 02 Huhti 2020, 09:37
Kirjoittaja krassi
3713, ihanaa, että näinä ankeina aikoina musta huumori kukoistaa :D

Re: Leimaaminen

Lähetetty: 27 Heinä 2020, 00:29
Kirjoittaja rikkimennyt
Oon huomannut kanssa, että narsistisille henkilöille (joita olen elämässäni kohdannut) on tyypillistä pitää muita hulluina, epävakaina (tai jopa narsisteina). Samaan aikaan omaa "hulluutta" he eivät näe lainkaan. Eräskin vihjaili mulle koko ajan, että "oletko hullu" (ei tietenkään näin suoraan vaan ovelasti rivien välistä). Mulla on kai ollut huonoa tuuria elämässä, että näitä on sattunut useampikin lähipiiriin. Asia erikseen vielä sitten ne pari tapausta, jotka ovat vaikeampia tapauksia (selkeesti voimakkaan narsistisia).