Sivu 1/1

Kaksi narsistia yhdessä

Lähetetty: 18 Touko 2020, 22:25
Kirjoittaja Peilikuva2020
Mitä mieltä olette, voiko kahden narsistin yhteiselo onnistua?
Mun alistava, nöyryyttävä narsistimies löysi rinnalleen toisen narsistin. Jätti perheen kun haluaa nyt "katsoa tämän kortin". Ei selityksiä, keskusteluja.. Kaikki mun syytä. Hän pelkäsi kuollakseen hylkäämistä!!
Sivusta seuranneena vaikuttaa, että hän on nyt täysin kumppaninsa talutusnuorassa.
Hyvä niin! Käy nyt omaan nilkkaan mitä teki mulle!!!

Re: Kaksi narsistia yhdessä

Lähetetty: 19 Touko 2020, 18:16
Kirjoittaja krassi
Luulen, että kaksi narsistia voi pärjätä keskenään. Tässä tulee kuitenkin se, että toinen voi joutua alistetuksi. Yhtä pariskuntaa olen katsellut ja miettinyt, että siinä on käynyt samoin kuin sinun tarinassa. Heikommasta narsistista tuli alistettu.

Re: Kaksi narsistia yhdessä

Lähetetty: 21 Touko 2020, 21:04
Kirjoittaja Harmaus
Jollain englanninkielisillä palstoilla on kuvattu narsistien välisiä suhteita juuri noin, eli toimii hyvin alussa ja heillä voi muodostua jonkinlainen yhteinen näkemys asioista mikä helpottaa vuorovaikutusta. Ennemmin tai myöhemmin valtapelit kumminkin alkaa ja narsistien suhteissahan voi olla vain yksi "voittaja" ja "dominoiva puoliso". Joku vertasi narsistien egoja parisuhteessa ilmapalloihin pahvilaatikossa. Pumppaa ilmaa niihin molempiin ja jossain vaiheessa joko pahvilaatikko repeää liitoksistaan tai toisen ilmapallon on puhjettava jotta toinen täyttyvä mahtuu vielä pahvilaatikkoon.