Sivu 1/1

Puremishimo

Lähetetty: 03 Kesä 2020, 01:13
Kirjoittaja Cheeses2020
Nyt on pakko kysyä, miten usein olette törmänneet tälkaiseen juttuun kuin pureminen tai oraalisiin juttuihin, mihin vaan?
Olen hieman hämmentynyt, koska parikin narsistia on tuntenut vastustamatonta halua purra. Sopiiko tämää itseasiassa jotenkin siihen, että narsisti on jättänyt kehitystehtävänsä (siinä leikki-ikäisenä tai aiemmin) ratkaisematta?
Suuhun viittaavat aika primitiiviset tarpeet tai sitten kyse on aggressioista, vihasta, jota ei ole voinut ilmaista.

Onko narsistillanne ollut puruhaluja? Ex-mieheni, covert-narsu, hieman humalluttuaan, halusi aina purra. Aika järjetöntä mutta pistää miettimään... Lopussa paljastui myös hillitön viha minua kohtaan. Tämä tukahdutettu aggressio tuntuisi sopivan häneen.

Re: Puremishimo

Lähetetty: 04 Kesä 2020, 20:18
Kirjoittaja Belle
Narskuni puhui usein puremisesta, että haluaa purra, jättää jälkiä. Mutta sitä ei kuitenkaan koskaan tapahtunut. Jotenkin jäin aina ihmettelemään, että mikä tarve näiden puheiden takana oli.

Re: Puremishimo

Lähetetty: 09 Heinä 2020, 18:39
Kirjoittaja Tupsa
Mulla on ollut ystävänä nainen, joka myös tunnusti, että haluaisi jättää mieheensä puremajälkiä.

Lisäksi kun silloin tällöin juttelimme siitä, miten hauraat kynnet minulla on, hän aina kehui omia vahvoja kynsiään ja pari kertaa raapi kämmenselkääni pubissa, että katso, miten vahvat kynnet. Hämmentävää. Ehkä tämä tosiaan on jotain aggression purkua tai halua "merkata" ihminen jollain tavalla omakseen, ja samalla antaa tuntua, että minä tässä hallitsen tilannetta, et sinä.

Sama ihminen sanoi myös, että häntä ei pidä herättää kesken unien, tai hän ensimmäiseksi puolustautuu huitaisemalla kädellään ja lujaa sittenkin. Vallanhalua pelottelun kautta kenties.

Re: Puremishimo

Lähetetty: 23 Heinä 2020, 07:58
Kirjoittaja Nikile
:shock: en tiennyt tämän liittyvän mahdollisesti narsismiin. Miehelläni on puremishimo ja ajoittain purrut kipeästikin...nyttemin hieman rauhoittunut