Sivu 1/1

Pettäminen ja seuraukset

Lähetetty: 09 Kesä 2020, 11:05
Kirjoittaja Suvituuli
Viesti poistettu

Re: Viisitoista vuotta

Lähetetty: 09 Kesä 2020, 18:50
Kirjoittaja Harmaus
Sun turhautuminen, hämmennys ja kuvotus on melkeen käsin kosketeltavissa tästä viestistä. Varmaan hän on valehdellut sulle jo ekan version ja valehteli nykysenkin... tai jos ei niin kannattaa varmaan ottaa silti "puolitotuuksina" kaikki mitä hän sanoo. Todella pikkumaista tommonen hänen puoleltaan.

Kaikilla sanoilla ja teoilla (sekä sanomatta/tekemättä jättämisillä) on vaikutusta parisuhteen ulkopuolellekin ja sä ymmärrät sen toisin kuin narsisti sekä he ketkä haluavat olla sille sokeita. Vaikea silti ymmärtää miten koko suku jaksaa puolustaa narsistia sillä luulisi että hänen pelinsä vaikuttavat myös heihin! Ellei passiivisuus ja puolustelu ole sitä "no selviän vähemmällä kun en provosoi narsistisukulaista" tyyppistä käytöstä.

Kaiketi mieskin kestää narskupuolisoa siksi että hän on liian lähellä nähdäkseen ongelmaa tai koettaa vielä jotenkin pelastaa suhdetta joka ei ole pelastettavissa, joten hän tekee kaikkensa puolustaakseen narskuaan. Mutta kun vikatikki lopulta tulee, hänen silmänsä voi aueta myös sille mitä yritit sanoa hänelle aiemmin. Sen perusteella ihmiset kertoo täällä narsistisuhteista, kaikesta kulissista, "sokeasta hyväntahtoisuudesta" ja ongelmien sivuuttamisesta huolimatta ne suhteet ovat myös narsistien kumppaneille raskaita.

Voimia.

Re: Viisitoista vuotta

Lähetetty: 09 Kesä 2020, 21:34
Kirjoittaja Suvituuli
Kiitos Harmaus kommentista! En itsekkään tajua tuota kuviota, että miksi ihmiset suostuvat tuohon "palveluun". Osaa varmaan tulla siihen puolitiehen vastaan tarvittaessa. Mutta joo, tämä kirjoittaminen selkeyttää ajatuksia.