Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Emppati11
Viestit: 2
Liittynyt: 29 Heinä 2020, 15:23

Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Viesti Kirjoittaja Emppati11 »

Olen eronnut narsistista kolmisen viikkoa sitten. Lainasin hänelle rahaa omaan yritykseen ja hän teki sopimuksen jonka mukaan omistan yrityksestä 49 %. Hän ei kuitenkaan koskaan allekirjoittanut sopimusta vaan pitkitti asiaa. Erosimme lopullisesti koska hän jäi kiinni muiden naisten iskemisestä. Viikko sitten, kaksi viikkoa eromme jälkeen hän meni naimisiin. Ilmeisesti tyttöystävä on ollut kuviossa jo pitkään.
Tekstitin hänelle että aion tulla käymään hänen toimistollaan selvittämään asioita. Hän tekstitti takaisin että jos sen teen hän tappaa minut. Hän on kehonrakentaja, ja erittäin aggressiivinen käytökseltään. Aggressio tuli päälle sekunneissa lopulta kun hän suuttui. Ensimmäiset 4 kk hän oli maailman lempein ja ystävällisin ihminen.
Kuuluuko narsismiin tyhjät uhkaukset vai pitääkö minun olla huolissani hänen tappouhkauksestaan? Haluaisin rahani takaisin ja minulla on konsti siihen mutta en tiedä joudunko sitten pelkäämään loppuikäni. Se ei olisi sen arvoista! Onko narsisti valmis menemään vankilaan?
rikkimennyt
Viestit: 27
Liittynyt: 24 Huhti 2019, 20:45

Re: Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Viesti Kirjoittaja rikkimennyt »

Ainakin mun narsisti ex antoi paljon tyhjiä lupauksia. Ja uskon muutenkin, että toi on yks narsistin tapa kontrolloida uhriaan, kun lupaa, mutta ei aiokaan pitää lupaustaan, jolloin toinen jää odottamaan sitä lupausta ja usein pettyy.

Tappouhkaushan on jo rikos ja myös taloudellista väkivaltaa tuollainen. Eli poliisille kannattais ilmoittaa. Toisaalta narsistit tuppaavat olla vaarallisia,kun heitä uhataan, joten kannattaa tehdä turvallisuussunnitelma ennen kuin mitään tuollaista tekee. Kannattaa olla yhteydessä esim. turvakotiin ja kysyä asiantuntijan apua tohon.
Emäntä
Viestit: 21
Liittynyt: 13 Touko 2019, 10:12

Re: Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Viesti Kirjoittaja Emäntä »

Älä ainakaan ominpäin lähde selvittelemään mitään. Oikeusavustajan ja kenties poliisin avustuksella. Kaikki viestit talteen ja tappouhkauksista rikosilmoitus. Voi olla tyhjää uhoa tai voi olla olematta, sitä ei voi tietää.
Milla
Viestit: 41
Liittynyt: 04 Huhti 2014, 15:23

Re: Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Viesti Kirjoittaja Milla »

Juu, samaa mieltä, että yksin älä mene häntä tapaamaan. Ei meidän tarvitse arvuutella onko tuollainen uhkaus aito vai ei, vaan sillä mennään, että sinua on nyt uhattu ja toimenpiteet ovat sen mukaiset. Jos kyseessä on hyvin aggressiivinen kehonrakentaja, niin onko hänellä kenties aikaisempia tuomioita väkivallasta? Oikeusaputoimistoon ja poliisiin yhteys, niin ehkä asiat lähtevät turvallisesti etenemään niiden avulla.
Kiba
Viestit: 1
Liittynyt: 23 Elo 2020, 14:02

Re: Uskotteko narsistin yrittävän toteuttaa tappouhkauksensa jos häntä ärsyttää?

Viesti Kirjoittaja Kiba »

Lainaan kriisipäivystäjän sanoja ” jokainen tappo ja talon poltto uhkaus tulee ottaa tosissaan, niitä oikeasti sattuu.” Itsellä ero oli noin vuosi sitten ja edelleen muistissa exän sanat. Ei ole uhkailujaan toteuttanut mutta muutoin tekee elämästä helvettiä. Itsellä käytössä nauhuri jokaisessa tapaamisessa, ja molemmat uhkaukset olen saanut nauhoitettua. Kerää todistusaineistoa ja pidä puolesi!
Vastaa Viestiin