Parhaat löytämäni videot narsismista ja läheisriippuvuudesta

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
solacium
Viestit: 22
Liittynyt: 15 Elo 2020, 14:54

Parhaat löytämäni videot narsismista ja läheisriippuvuudesta

Viesti Kirjoittaja solacium »

Parhaat löytämäni videot narsismista ja läheisriippuvuudesta sekä niiden tietynlaisesta ”symbioosista”. Kielenä englanti.

https://youtu.be/abhsthTkfBQ

https://youtu.be/3bG0p0cq2m0

https://youtu.be/q6vlnfdo5jI

https://youtu.be/w3KwVgdwBeI

https://youtu.be/NjGsHUq8g3o

https://youtu.be/ZmJr0vDMpTs
solacium
Viestit: 22
Liittynyt: 15 Elo 2020, 14:54

Re: Parhaat löytämäni videot narsismista ja läheisriippuvuudesta

Viesti Kirjoittaja solacium »

Kirjasuositus kertoo traumaperäisetä stressireaktiosta (PTSD) ja parisuhdeväkivallasta omakohtaisen kokemuksen kautta.

Jenny Rostain: Liian rikki kuolemaan
Lydie
Viestit: 110
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Parhaat löytämäni videot narsismista ja läheisriippuvuudesta

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Kiitos suosituksista!

Tässä omani, joka muutti elämäni kaksi vuotta sitten, kun äitini sabotoi elämääni.

https://www.youtube.com/watch?v=ZncETsH ... smSurvivor
Vastaa Viestiin