Sivu 1/1

Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 23 Syys 2020, 13:01
Kirjoittaja Ciiiea
Kuinka saada loppu vuosia kestäneelle henkiselle väkivallalle, joka jatkuu vielä kolmen vuoden eron jälkeenkin perättömillä ilmoituksilla eri viranomaisille? Meillä on yhteinen lapsi, jonka vuoksi meneillään oikeudessa tapaamissopimukseen liittyviä asioita.

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 23 Syys 2020, 23:40
Kirjoittaja Emäntä
En tiedä voiko tehdä muuta kun olla itse mahdollisimman kylmä ja asiallinen. Säilyttää kaikki viestit ja muun todistusaineiston...

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 24 Syys 2020, 11:06
Kirjoittaja solacium
Säilytä kaikki todisteet. Äläkä reagoi uhkauksiin tai mihinkään suoraan narsistin suuntaan. Vastaa viranomaisille totuudenmukaisesti, mutta neutraalisti kuohumatta koska muuten on helppo saada sinut näyttämään hysteeriseltä. Pidä siis pää kylmänä ja usko siihen että lopulta hän pussittaa itse itsensä. (Tosin oma kokemukseni on ei niin fiksusta narsistista.)

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 24 Syys 2020, 15:48
Kirjoittaja Ciiiea
Olette oikeassa ja kiitos teidän vastauksistanne. Olen vain niin turhautunut ja väsynyt tähän. Itselläni on epävakaa persoonallisuushäiriö ja siksi tunteet ottavat vallan liian usein. Olen todella herkkä ja siksi täydellinen uhri kiusanteolle..

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 05 Loka 2020, 17:39
Kirjoittaja krassi
Minulla on selvä, konkreettinen kokemus, että narsisti pussittaa itsensä lopulta. Se tapahtui vuosien päästä erosta. Narsistiset ovat siten sairaita, että eivät jätä exiään rauhaan. Tavallinen ihminen ei haikaile ex-puolisonsa perään.

Kannattaa eronkin jälkeen opiskella narsistin tapoja. On sitten kouluttautunut, kun ex iskee taas.

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Lähetetty: 21 Marras 2020, 07:22
Kirjoittaja Prepper
Tuntuu toivottomalta ja turhauttavalta, kun narsistinen ex-kumppani tehtailee perusteettomia hakemuksia ja vaatii järjettömiä summia rahaa milloin mistäkin ...

tarkoituksenaan on tuhota taloudellisesti, ajaa ikuiseen velkavankeuteen ja näännyttää.

Näihin perusteettomiin hakemuksiin on vastattava, vaikka olisivat miten älyttömiä.

Uhkana on yksipuoleiset tuomiot, joita niitäkin ex-kumppani on saanut järjestettyä - esim. muuttamalla laittomasti vastapuolen osoite poste restantanteen, jolloin tiedoksiannot eivät ole vastapuolta tavoittaneet.

Ex-kumppani on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja käyttää oikeusprosesseja ilmeisen moraalittomasti tuhotakseen muita ja rahoittaakseen peliongelmaansa.