Miete

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Jeppejee
Viestit: 12
Liittynyt: 03 Helmi 2014, 08:02

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja Jeppejee »

On todella harmillista, että maahanmuuttoviranomaiset ja poliisi eivät näe asioiden taakse, jos tai kun oleskelulupaa vailla oleva alkaa käyttäytyä narsistin tavoin. Narskuthan ovat oikein mestareita pyörittelemään virkamiehiä mennen tullen. Kerrotaan valheita ja tehdään perättömiä ilmiantoja ja heittäydytään uhrin asemaan oleskeluluvan toivossa tyyliin "en minä ole mitään tehnyt vaan tuo toinen" Tiedän tapauksen, jossa suomalainen meni naimisiin ulkomaalaisen kanssa, että tämä saisi oleskeluluvan. No melko pian alkoi liitossa rakoilla. Oli pettämistä, valehtelua ja väkivaltaa juuri tuon ulkomaalaisen taholta. Poliisit kuskasivat ulkomaalaisen putkaan monta kertaa.
Eka lupahan myönnetään yleensä vuodeksi ja kun tämä luvan uusimisajankohta koitti, niin viranomaiset eivät enään antaneetkaan jatkolupaa kuin puoleksi vuodeksi. Siinä vaiheessa tämä ulkomaalainen vaihtoi maisemaa. Muutti uuden "rakkaan" luokse eri kaupunkiin vaikka oli edelleen naimisissa nykyisen puolison kanssa. Jos suomalainen otti puheeksi avioeron niin sitten tuli uhkailuja. No, kun ulkomaalainen muutti pois uskalsi tämä suomalainen laittaa eron vireille. Valitettavasti tämä ulkomaalainen toteutti uhkauksensa ja suomalainen sai nipun syytteitä mitä ihmeellisimmistä asioista. Listalla oli mm. orjuus, kotihäirintä, vankina pitäminen, väkivalta, ahdistelu, uhkailu ym ym.
Suomalainen kutsuttiin kuulusteluihin vastaamaan syytteisiin. Joka kerta syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen koska ulkomaalaisella ei ollut todisteita ja miksi olisi ollutkaan, koska suomalainen ei ollut niitä tehnyt mistä syytettiin, ja hän myös pystyi todistamaan ulkomaalaisen valheet perättömiksi. Tosin ulkomaalaista vastaan oli todisteita vaikka millä mitalla.
Nyt suomalainen miettii että tekisikö rikosilmoituksen väärästä ilmiannosta ja kunnianloukkauksesta. Olisiko hänellä voimia vielä kerran kohdata tämä kaikki ja käydä se läpi. Samalla hän miettii, että mitä tekee ulkomaalainen jos rikosilmoituksen tekee...tuleeko sieltä jälleen uusi syytös tai joitain muuta...Tämä ulkomaalainen haluaa helpon ja mukavan elämän suomessa, kaukana poissa köyhistä oloista.
Tämä ulkomaalainen on narsisti, joka häikäilemättömästi käytti suomalaista hyväkseen ja uskotteli kirkkain silmin vaikka mitä. Valheita valheita valheita joka päivä ja kaikille. Järjestelmällistä mustamaalaamista, manipulointia, väkivaltaa.... Vaihtaa kumppania toiseen heti kun "parempi" löytyy. Ja sama tarina jatkuu...henkilöt vain vaihtuu..
Jeppejee
Viestit: 12
Liittynyt: 03 Helmi 2014, 08:02

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja Jeppejee »

Tarkemmin ajateltuna tämä ei olisi mikään mahdottomuus. Narsistihan tunnetusti kelpuuttaa vain parasta mahdollista ja jos siihen kuuluu asuminen paremmassa maassa niin mikä estää. Me kaikkihan tiedämme miten helposti narsku saa uhrin pään pyörälle ja ihastumaan itseensä. Siitä se operaatio "maastamuutto" sitten lähtee. Tiedän tapauksia, että esim. facebookissa jollain ulkomaalaisella on monta rautaa tulessa ja sellainen pyöritys että huh huh. He haluavat vain rahaa ja helppoa elämää. Kun joku hyväuskoinen on saatu lankaan ja päästy pois ankeista oloista niin sitten uudessa kotimaassa alkaa toisenlainen rumba. Etsitään vielä parempi ja rikkaampi uhri. Narsistit luulevat olevansa oikeutettuja saamaan vain parasta mahdollista. Aina varmasti löytyy joku toinen joka on vielä parempi kuin nykyinen. Hullua ajattelu tuollainen.

Suomessa on liian lepsu maahanmuuttolaki. Kyllä pitäisi nähdä asioiden taakse ja ne todelliset vaikuttimet, että tullaanko tänne ihan oikeasti rakkauden perässä vai pelkästään loisimaan keinolla millä hyvänsä.
NINA
Viestit: 10
Liittynyt: 08 Maalis 2014, 15:33

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja NINA »

Omasta kokemuksesta voin sanoa että homma meni juurikin noin niin kuin krjoititte. Tutulta kuulostaa. Mutta onneksi minun avulla ei saanut viisumia enkä suostunut avioliittoon. Olisi pitänyt Suomeen ottaa asumaan jolloin voisi maksaa minulta huijatut rahat takaisin. Röyhkeyttä riittää ja omaan charmiin luotetaan ja varsinkin luottamus on niin kova että pystyy edelleen kontroilloimaan ja manipuloimaan. Ja sitä vihan määrää kun huomasi ettei onnistu enää. Ja löysin vielä lisätodisteita sosiaalisesta mediasta. Alkuun vahva kieltäminen ja minut hulluksi leimaaminen. Kun iskit faktat pöytään niin johan kaikki syy olikin minussa. Olen käyttänyt häntä hyväksi ja yrittänyt ostaa hänen rakkautensa. Se olin minä joka halusin naimisiin yms. ja liian nopeasti. Hänen elämässään oli kaikki hyvin ennen kuin tapasi minut. Vaikka asiahan on kyllä ihan toisinpäin.

Todellakin hänellä oli useampi nainen kierrossa yhtaikaa. Jos suunnitelma A menee pieleen niin täytyy olla valmiina suunnitelma B, C ja jne. Kihloissakin ollaan useamman kanssa.

Mutta kun on patologinen valehtelija niin alkaa enemmin tai myöhemmin valheet paljastumaan. Ja sen sain kokea että kun tällainen henkilö paljastuu, se on pahinta mitä hänelle voi käydä. Ja kun vielä sain varotettua hänen seuraavaa uhria. Nainen onneksi uskoi minua (oli jo omia epäilyksiä). Nyt seuraava uhri kierrossa jonka kanssa ollaan jo kihloissa. Toinen nainen kyllä varoitti miehestä mutta ei tainnut varoitus mennä perille.

Totuus on että jokainen nainen jätetään erittäin kylmästi heti kun palajstumisen vaara liian suuri ja suhteesta ei ole enää mitään hyötyä. Raha ja viisumi ovat listalla ykkösinä. Ja uhrin kansalaisuudella, iällä ja ulkonäöllä ei tietenkään ole mitään merkitystä. Monesti ollaan jopa perheellisiä omassa maassa ja tahdotaan vaan parempaa elämää uudessa maassa jonne sitten voi myös sukunsa myöhemmin saada. Ja määränpäähän pyritään hinnalla millä hyvänsä. Se halu pois parempiin oloihin on niin suuri ettei keinoista väliä.
Ja samaa mieltä olen että kun viimeistään se pysyvä oleskelulupa on saatu, niin uudet uhrit kehiin. Kylmää peliä!!!
Minun ja hyväksikäyytäjäni oikeusprosessi vielä kesken mutta eipähän hänen pitäisi saada viisumia ja maastakaan ei hänen pitäisi päästä poistumaan. Toivottavasti ei ikinä.

Mukavaa että on tällainen paikka missä voi jakaa omia tuntemuksia ja lukea muiden kertomuksia ja ajatuksia. Itseäni ainakin helpottaa kun voi kertoa omia ajatuksia ja pahaa oloa. Ehkä jopa olla varoituksen merkkinäkin. Jaksamisia kaikille!!!
terrieri
Viestit: 13
Liittynyt: 20 Marras 2013, 21:56

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja terrieri »

Jos jatkaisin hieman pidemmälle tämän ketjun erästä loogista ajattelua, niin voisin päätellä , että koska maailman väkiluku on suunnilleen nyt n. 7 227 177 388 ja Suomen kansalaisten osuus siitä oli vuoden 2013 lopussa väestörekisterikeskuksen mukaan 5 451 270, niin maailmassa olisi suuunnilleen 7 22172 6 118 narsistia kärkkymässä saalistamaan suomalaisia. OOPS! n.13247786 kpl narsisteja per asukas. valmiina jokaiselle suomalaiselle.

Ei tällaisia juttuja voi alkaa yleistää. Jokin tietty prosentti on aina ihmisistä persoonallisesti hääriintyneitä, ihan riippumatta kansalaisuudesta, maasta tai avaruudesta. Se ei ole mikään ominaisuus, joka olisi liimaantunut juuri tiettyyn ryhmään.
NINA
Viestit: 10
Liittynyt: 08 Maalis 2014, 15:33

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja NINA »

Aivan totta, missään nimessä ei voi yleistää eikä kategorisoida ihmisiä taustojensa yms. perusteella.
Minäkään en voi enkä haluakkaan antaa diagnoosia hyväksikäyttäjästäni mutta kokemukseni ja muiden hänen kanssaan tekemisissä olleiden ihmisten sekä hänen ystäviensä kertomusten ja mielipiteiden perusteella voisi hyvin olettaa hänen kärsivän jonkinasteisesta persoonallisuushäiriöstä. Siksi tarinani kirjoitinkin tänne, en siksi että hän on ulkomaalainen.
Mukavaa pääsiäistä kaikille :)
Milla
Viestit: 41
Liittynyt: 04 Huhti 2014, 15:23

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja Milla »

Oleskelulupahuijareissa ei mielestäni välttämättä tarvitse olla sen enempää narsisteja kuin väestössä keskimäärin, koska siihen pystyvät muunkinlaisen persoonallisuuden omaavat, jopa aivan terveet henkilöt. Mielestäni oikea narsistinen persoonallisuushäiriö on kuitenkin niin syvällisen kiero ominaisuus ihmisessä, etten tiedä kykeneekö aito narsisti ylipäänsä niin pitkäaikaiseen, systemaattiseen ja suunnitelmalliseen huijaamiseen kuin mitä tarvitaan avioliiton näyttelemisessä. Sujuisi varmaan psykopaatilta, mutta narsistihan puolestaan kuvittelee tosissaan olevansa taivaan lahja uhrilleen ja tekevänsä tälle kaiken aikaa ainoastaan hyvää. Hän ei tunnista pahuutta ja kieroutta itsessään eikä koe huijaavansa, vaan uskoo itsekin höpinöihinsä, kulkee tunteiden vuoristoradassa ja tekee kanssaihmiset hulluiksi nimenomaan epäjohdonmukaisuudellaan.

Sinänsä pidän kyllä täysin mahdollisena, että tietyissä kulttuuripiireissä kasvaa enemmän narsisteja kuin joissain toisissa. Elän nykyisin arabialaisessa ympäristössä ja tosiasia on, että monet narsistiset käyttäytymispiirteet ovat täällä aivan yleisiä ja hyväksyttyjä. Sitä en taas tiedä vaikuttaako se myös oikean narsistisen persoonallisuushäiriön syntyyn, mutta sen tiedän tasan tarkkaan, että arabialainen kulttuuritausta yhdistettynä narsistiseen persoonallisuushäiriöön on jotain sellaista, jonka soisin kummittelevan jokaisen pahantekijän painajaisunissa, mutta en yhdenkään tavallisen äidin tai lapsen oikeassa elämäntarinassa.
terrieri
Viestit: 13
Liittynyt: 20 Marras 2013, 21:56

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja terrieri »

Ehkä nukkuminen on eräs niistä tavoista, mutta aikas usein se on vaan täydellinen välinpitämättömyys kaikissa mahdollisissa muodoissaan. Kukin heistä staaplaa tavallaan.
Muista: et sinä ole se päähenkilö hänen elämässään. Olet ainoastaan toteuttamassa hänen elämää hänen puolestaan, koska hän ei siihen itse pysty. Ja koska kukaan ei ole täydellinen, niin saattaapi olla , että kuulet aika ajoin moitteita tästä epäonnistumisestasi. ;)
terrieri
Viestit: 13
Liittynyt: 20 Marras 2013, 21:56

Re: Miete

Viesti Kirjoittaja terrieri »

Lasten pahoinpitely on aivan viimeistä piirtoa myöten täysin vastoin periaatteitani; sekä henkinen, että ruummiillinen. SILTI, silti tämä N, onnistui tekemään sitä vuosikausia , että tiesin siitä yhtään mitään.
En tiedä mitään sen pahempaa kuin omien lasten pahoinpitely, omakin jää siinä toiseksi.
Aika vähän on hellyyden tunnetta osoittaa tälle pahoinpitelijälle.
Ymmärrän kyllä sen, että jos vain kuinkin mahdollista, heitä saattaisi voida auttaa saada apua oman itsensä ymmärtämiseen. Mutta , kun useinkaan eivät millään voi käsittää, että jokin saattaisi olla vinkuralla. Niin, ymmärrän tiettyn rajaan asti mitä luulen tarkoittavasi: N on myös ihminen kuten muutkin. Toisalta hän voi olla todella 'kuolettava' sellainen (yritti murhata minut suunnitelmallisesti; ei lyönin lyöntiä ennen sitä), ja et voi koskaan tietää mihin vaaraan itsesi asetat 'yrittäessäsi parantaa' häntä. Voisit vaikka googlata: narsistinen loukkaus eri kielillä. Sen kyllä huomaa, kun se on tapahtunut.
Vastaa Viestiin