Taisin pelastua narsistin pauloista

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Mintah
Viestit: 1
Liittynyt: 22 Kesä 2014, 18:26

Taisin pelastua narsistin pauloista

Viesti Kirjoittaja Mintah »

Minulla on eräs miespuolinen työtoveri. Hurmaava, komea, todellinen naistenmies. Ihastuin häneen ensisilmäyksellä. Meillä ei kuitenkaan ole ollut mitään romanttista- onneksi. Meidän välillämme on ollut kuukausia jokin sairas leikki. Tämä ihminen tiesi että minulla oli tunteita häntä kohtaan ja pyöritti minua häikäilemättä. Flirttaili avoimesti, antoi ymmärtää että meistä saattaisi tulla jotakin (aika ei vain ollut oikea) jne. Kuitenkin samaan aikaan tapaili muita naisia, loukkasi tahallaan esim. kertomalla yksityiskohtaisia juttuja sänkyleikeistään muiden naisten kanssa. Aina, kun yritin irtautua hänestä, hän ei päästänyt irti. Alkoi valitus siitä kuinka olen ainoa johon hän luottaa, kuinka hän pitää minua ystävänään jne. Hän on myös sellainen, että häntä pitää koko ajan ihailla ja kehua. Ihan perusjutut töissä on hänen tekemänään tietenkin huipuluokkaa, ellei kehuja tule alkaa valitus ettei häntä arvosteta. Uhkailee lopputilin ottamisella yms. Haukkuu selän takana muita minulle, etenkin niitä jotka ei satu sillä hetkellä miellyttämään. Hänen asemansa onneksi töissä on sellainen, ettei se salli avointa "silmille hyppimistä". Nyt olen kuitenkin lopullisesti tajunnut millainen tämä ihminen pohjimmiltaan on. Eräänä päivänä hän kertoi jostakin naisesta jälleen, jonka kanssa oli harrastanut seksiä. Haukkui naista todella törkeällä tavalla. Seuraavana päivänä kuitenkin julisti Somessa parisuhteeseen astumista tämän kyseisen naisen kanssa. Tämä oli kuitenkin minulle ns. viimeinen pisara. Paljon on muitakin pieniä juttuja toki ollut, jotka viittaavat juurikin narsismiin.

Harmillista kuitenkin, etten voi täysin olla näkemättä häntä, kun samassa työpaikassa kuitenkin olemme. Mutta nyt ainakin osaan varoa.