Hiljaista

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Pölypallo
Viestit: 2
Liittynyt: 02 Marras 2018, 04:12

Hiljaista

Viesti Kirjoittaja Pölypallo »

Positiivista että tää foorumi on hiljainen, mutta samalla ikävää kun täällä ei ole konkareita neuvomaan.

Narsistien määrä tuskin on vähentynyt.

Mä oikreesti tarvitsisin apua. Edessä on mun lapseni kannalta tärkeä oikeudenkäynti.

Hän on alle puolivuotias ja isä kohtelee häntä toistaiseksi hyvin, kuin prinsessaa, kuin lapsemme olisi parempi kuin kaikki muut lapset yhteensä ja suorastaan nero jne. Minä pelkään mitä sitten kun lapselle tulee oma tahto!

Emme ole yhdessä. Pliis auttakaa!

Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Hiljaista

Viesti Kirjoittaja Venica »

Heippa. Minä olen mielellään.kaikkien henkisenä tukena sen mitä.omalta yksinhuoltaja arjelta ehdin. Oikeusasioissa en osaa neuvoa. Itse olin onnekas eikä tarvinnut oikeuteen mennä lapsen tapaamisissa tai huoltajuudesta.

Lydie
Viestit: 106
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Hiljaista

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Hei Pölypallo! Joo, on täällä tosiaan hiljaista. Mutta kiva kun aloitit ketjun, niin kuin totesit niin ei varmaan narsistit ole haihtuneet savuna ilmaan. En näköjään ole saanut ilmoitusta tämän osion aloituksista niin kuin luulin. Mutta joka tapauksessa, tsemppiä oikeudenkäyntiin, palaile kertomaan kuinka menee, ja laita vaikka yv jos haluat?

Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Hiljaista

Viesti Kirjoittaja Venica »

Mikä on aloittajan tilanne?

krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Hiljaista

Viesti Kirjoittaja krassi »

"Hiljaisuuden" syy voi olla se, että monet asiat on jo kirjoitettu ja kerrottu. Oikeudenkäyntejä on taviksen vaikea neuvoa yksityiskohtaisesti. Jokaisen juttu on kuitenkin omanlainen. Vanhoja viestejä lukemalla löytyy kuitenkin tietoa ja tarinoita.

Vastaa Viestiin